Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΝΟΠ - Η ΔΕΗ είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. - ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΡΙΣΟΥΝ
Μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (7/9/2012) σύμφωνα με την οποία καταργείται η υποχρέωση του κράτους να διατηρεί ποσοστό 51% στο μετοχικό κεφάλαιο της επιχείρησης και το Δημόσιο θα μπορεί είτε να κρατήσει μικρό ποσοστό , είτε να πουλήσει το σύνολο της συμμετοχής του,
Η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Με τροπολογία στη Βουλή (15/10/2012) ικανοποιεί την απαίτηση του ΤΑΙΠΕΔ , με πρόεδρο τον κ. Αθανασόπουλο, για άμεση πώληση μετοχών ποσοστού 17% σε πρώτη φάση ή την παραχώρηση της ΔΕΗ, που είναι η ναυαρχίδα της Εθνικής Οικονομίας, σε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ίσως γερμανικής καταγωγής.
Μπροστά στις δυσμενείς εξελίξεις η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με το βάρος της ιστορίας της και τη βαθιά ριζωμένη αγωνιστικότητά της ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΑ, ΕΜΠΟΔΙΟ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
Δεν θα επιτρέψουμε και δεν θα αφήσουμε στα νύχια των αχόρταγων δανειστών, των τοκογλύφων και των υποτακτικών κυβερνήσεων να εκποιήσουν και να λεηλατήσουν τη μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δηλώνει την παρουσία της και ετοιμάζεται να δώσει τη «μητέρα όλων των μαχών» για ..να προστατέψει την επιχείρηση του Ελληνικού λαού, με την τεράστια προσφορά σε εθνικό , κοινωνικό, οικονομικό και εργασιακό επίπεδο.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους σε όλα τα μετερίζια σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους κοινωνικούς φορείς να είναι δίπλα μας, στήριγμά μας στον αγώνα, γιατί η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού είναι υπόθεση ΟΛΩΝ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: