Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ «ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»

Η συγκυβέρνηση της συμφοράς σε μια κραγμένη και ελεεινή προσπάθεια να αλλάξει την "πολιτική ατζέντα" και με την αμέριστη συγχορδία των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης να αποπροσανατολίσει, παίζοντας με τα πιο ποταπά αισθήματα της κοινής γνώμης, εξαπέλυσε σήμερα νέα βρώμικη αστυνομική επιχείρηση ενάντια στην "κατάληψη" του διατηρητέου κτίσματος της "Λέλας Καραγιάννη" (συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη 37 και I. Δροσοπούλου στην Κυψέλη).
Είναι προφανές ότι ο ακροδεξιός επικοινωνιακός πυρήνας της συγκυβέρνησης, με δεξί χέρι τον Δένδια και τους «μπράβους» του και αριστερό τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, έχει πάρει αμπάριζα μία - μία τις καταλήψεις που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς ποτέ να απασχολήσουν περίοικους και αστυνομία, με στόχο να χτυπήσει όσους/όσες τις στηρίζουν και κυρίως με στόχο να τις εμφανίσει ως άντρα «τρομοκρατίας και διάπραξης εγκλημάτων», προκειμένου να στοχοποιήσει και να ενοχοποιήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο όλη την Αριστερά και πρώτα απ’ όλα τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Είναι προφανές ότι αυτή η άθλια κυβερνητική επιχείρηση - σκούπα στις καταλήψεις χρόνων, ακροδεξιάς και ημιφασίζουσας διάστασης, η οποία συνοδεύεται και με μια αντίστοιχη επιχείρηση «τρομολαγνείας», η οποία αξιοποιεί κλιμακούμενες παρακρατικές και όχι ενέργειες με σφαίρες και γκαζάκια έχει σκοπό να σκεπάσει την πραγματική ατζέντα της διογκούμενης μνημονιακής λεηλασίας, της κατάργησης κάθε ίχνους εθνικής κυριαρχίας και της μετατροπής του πολιτεύματος σε αυταρχική κοινοβουλευτική χούντα.
Η Αριστερά οφείλει αυτήν την ώρα σύσσωμη να ξεσκεπάσει τις βρώμικες στοχεύσεις του μνημονιακού κατεστημένου, να τοποθετήσει την πολιτική αντιπαράθεση στα πραγματικά και μεγάλα εργατικά και λαϊκά προβλήματα και να συγκεντρώσει την προσοχή της στην αναζωογόνηση των κοινωνικών ταξικών αγώνων και στην ανάπτυξη του πιο πλατιού εργατικού και λαϊκού κινήματος με επίκεντρο τα μεγάλα αιτήματα της απασχόλησης και της επιβίωσης, στο πλαίσιο μιας προοδευτικής ανατροπής του πολιτικού σκηνικού και της επιδίωξης μιας κυβέρνησης της Αριστεράς!  

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στην Κυψέλη και πραγματοποιούν επιχείρηση εκκένωσης του κατειλημμένου κτηρίου. Το κτήριο έχει καταληφθεί από το 1988 και χρησιμοποιείται από τότε ως χώρος αυτοστέγασης αστέγων και πραγματοποίησης κοινωνικών εκδηλώσεων. 
iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια: