Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Βαξεβάνης σε Γεωργιάδη: Εσείς κάνετε ανάκριση ενώ η σύζυγός σας είναι στη λίστα Λαγκάρντ!

Η άγρια κόντρα Βαξεβάνη-Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter
«Πυρά» αντάλλαξαν μέσω Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης απηύθυνε ερώτηση στον εκδότη του περιοδικού HotDoc για την υπόθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,Αλέξη Μητρόπουλου σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μη έκδοση απόδειξης για υπηρεσίες 1 εκατ. δολαρίων το 1999.
Ο Κώστας Βαξεβάνης τού απάντησε πως αν είναι πολιτικός θα πρέπει να απαντήσει για τον χουντικό Φιλιππακόπουλο. «Αλλιώς άσε τα καραγκιοζιλίκια και τραβά σε κανένα Dancing With The Stars» συμπλήρωσε.

«Αυτή είναι η τοποθέτηση σου για την περίπτωση Μητρόπουλου; Να πάω εγώ στο Dancing With The Stars;» ήταν η επόμενη τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, με τον δημοσιογράφο να γράφει: «Δεν έχω τα στοιχεία για Μητρόπουλο. Έχω όμως για Φιλιππακόπουλο και είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις ως βουλευτής της ΝΔ».
Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε: «Τα στοιχεία για Μητρόπουλο τα δημοσίευσε ο ίδιος και υπάρχουν στο left.gr. Να σας περιμένω λίγο ακόμη ή λόγω Σύριζα μόκο;».
Ενώ σε άλλο σημείο ο βουλευτής της ΝΔ απευθύνεται και πάλι στο γνωστό δημοσιογράφο λέγοντας τους πως δεν έχει καταθέσει κανένα στοιχείο ακόμα και «μας κουνάγατε το δάχτυλο για τη λίστα Λαγκάρντ και τη φοροδιαφυγή» για να λάβει την απάντηση:
«Και θα σας το κουνήσω και αύριο στην Επιτροπή όπους εσείς κάνετε ανάκριση ενώ η σύζυγός σας είναι στη λίστα Λαγκάρντ!»

www.taneasou.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: