Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΤΡΙΚΑΛΑ - Λέμε όχι: στο ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών !

Το μέτωπο ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ απευθύνει κάλεσμα στους Τρικαλινούς πολίτες την Τετάρτη 9/ 7 και ώρα 8:00 μ. μ. ημέρα ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη λεγόμενη «μικρή ΔΕΗ» να συμμετέχει στη συγκέντρωση που διοργανώνει στην Πλατεία ρήγα Φεραίου Τρικάλων.
Μαζικά και ενωτικά διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να παραδώσει άνευ όρων το αγαθό της ενέργειας και τον ορυκτό πλούτο της χώρας σε ιδιώτες.
Το ρεύμα όπως και το νερό είναι κοινωνικά αγαθά και δεν θα επιτρέψουμε να παραχωρηθούν στην λογική του ιδιωτικού κέρδους.
Λέμε όχι: στο ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών !
Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια περιουσία και το δικαίωμα της πρόσβασης σε κοινωνικά αγαθά !
Όλες και όλοι στην Πλατεία ..
Υπερασπιζόμαστε τις ζωές μας!!

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ, ΕΔΟΠ-ΔΕΗ, Ομοσπονδία ΕΒΕ, Εμπορικός Σύλλογος, παρατάξεις της ΕΛΜΕΤ (Πρωτοβουλία Καθηγητών και Αγωνιστική Κίνηση),Αγωνιζόμενοι της ΕΡΑ/ΕΡΤ Θεσσαλίας,Σύλλογος Εργαζομένων στο νοσοκομείο, την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών,Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών κ Αλουμινοκατασκευαστών, Δίκτυο Αλληλεγγύης για όλους, δημοτική παράταξη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Καλαμπάκας,περιφερειακή παράταξη Δρόμος της Ανατροπής για τη Θεσσαλία,Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων – Ανέργων, Σωματείο Οικοδόμων,δημοτική παράταξη των Τρικάλων Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή,Ν.Ε. Τρικάλων των ΑΝ.ΕΛ., Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, το Σωματείο Πολιτικών Υπαλλήλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, περιβαλλοντική οργάνωση «Αχελώου Ρους», το Σωματείο Εργαζομένων πρώην
ΕΟΠΥΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: