Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Μόσιαλος: Ο εκπρόσωπος του ακραίου οικονομικού φιλελευθερισμού!

Είπαμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πλέον καμιά σχέση με τον Σοσιαλισμό, αλλά για να φτάσει, ακόμη και να ξεπεράσει, τις πιο ακραίες θέσεις του φιλελευθερισμού, διένυσε πολύ μεγάλη απόσταση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, βρε παιδί μου...
Μετά το μεγάλο ψέμα ότι "έχουμε μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία από τους Βορειοευρωπαίους" ήρθε ένα ακόμη, μεγαλύτερο αυτή τη φορά:
Είπε σήμερα στην εκπομπή του Παπαδάκη κατά λέξη: λογική στα ασφαλιστικά συστήματα είναι να συμμετέχει μόνο ο εργαζόμενος και ο εργοδότης. Στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες το Κράτος παρεμβαίνει μόνο για να καλύπτει τις ευπαθείς ομάδες, άτομα με αναπηρία και άνεργους".
Το σχόλιο αυτό φανερώνει και το πως αντιμετωπίζει αυτή η Κυβέρνηση κάθε υποχρέωση του Κράτους απέναντι στην κοινωνία και έχει ως σκοπό να ετοιμάσει την νέα φιλελεύθερη πολιτική της. 
Είπε επίσης κι άλλο, μικρό... ψεματάκι.
Ότι "Δεν ελέγχονται οι Διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων από τις Κυβερνήσεις"(!)  Οι κυβερνήσεις δηλαδή, δεν έχουν καμία ευθύνη για την κακοδιαχείριση των ασφαλιστικών ταμείων (!). Ο Μόσιαλος ξεπλένει όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και κάποιοι τον χειροκροτούν για τον τρόπο που μιλά και στέκεται στις κάμερες...

Δυστυχώς, από τα "πλούσια Ταμεία", πήγαμε στα "άδεια Ταμεία" εξαιτίας του Χρηματιστηρίου (του ΠΑΣΟΚ) και των ομολόγων (της Ν.Δ.) και περνάμε πλέον στα "κρατικοδίαιτα Ταμεία"... κατά τον Μόσιαλο.
krogias 

Δεν υπάρχουν σχόλια: