Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο φασισμός είναι εδώ

Του Γιάννη Τεκίδη
Ο καταιγιστικός, ολοκληρωτικής μορφής κατάμαυρος κυβερνητικός προπαγανδιστικός μηχανισμός, έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο κυνισμού και αμοραλισμού. Το ενδεχόμενο διακυβέρνησης του τόπου από μια κυβέρνηση της αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει στοιχειώσει τον ύπνο τους, έχει χαλάσει τη βολή και την τάξη όλης της φύρας των διαπλεγμένων πολιτικών, οικονομικών και αεριτζήδων ιδιοκτητών ΜΜΕ, που μεταπολεμικά και ελέω θεού, ως οι μόνοι…υπεύθυνοι και αρμόδιοι λυμαίνονται ποικιλοτρόπως τη χώρα. Από κοντά και ο εξωτερικός παράγοντας, οι ισχυροί της Ευρώπης με προεξάρχουσα τη γερμανίδα καγκελάριο και τους συμμάχους της, να ξιφουλκούν κάθε λίγο και λιγάκι μη τηρώντας ούτε καν τα στοιχειώδη προσχήματα, κατά της αριστεράς, παρεμβαίνοντας εν ψυχρώ στα εσωτερικά της χώρας μας. Και να επιχαίρουν για την άκρως προσβλητική για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στάση και συμπεριφορά των αξιωματούχων της ΕΕ, οι ημέτεροι τροικανοί θεωρώντας οι επονείδιστου ότι η δουλοπρεπής αυτή ανοχή απέναντί τους περιποιεί τιμή και εύνοια για τους ίδιους, ενώ απομονώνει τον Τσίπρα.

Ξενόδουλη διαχρονικά και με υπηρετική νοοτροπία απέναντι στους ισχυρούς η δεξιά, καμώνεται πως δεν καταλαβαίνει και καταπίνει αμάσητη την προσβολή στο πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εκπροσωπεί ένα σημαντικό τμήμα του εκλογικού σώματος, αρκεί αυτό να της εξασφαλίσει πάση θυσία την παράταση παραμονής της στην εξουσία. Είναι νωπή ακόμη η εμπρηστική και εμφυλιοπολεμική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου λίγο πριν από τις εκδηλώσεις στη μνήμη του δολοφονηθέντα από το επίσημο παρακράτος, Γρηγορόπουλο. Τους κουκουλοφόρους, τους φονιάδες της Μαρφίν, την πέμπτη φάλαγγα και όλα τα κακά της οικουμένης αναζήτησε ο επαγγελματίας υβριστής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας έτσι σε μια ήπια πολιτικά ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΝ, σε σχέση με τις παραπάνω εκδηλώσεις.

Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για την μερίδα αυτών που φέρουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ο κύριος εκπρόσωπος ,ας ψάξει προς τη πλευρά του ακροδεξιού ακροατηρίου της ΝΔ και στην κατά τα λεγόμενα των κ.κ Ψωμιάδη και Κρανιδιώτη, αδελφή παράταξη της χρυσής αυγής, την οποία καλούν σε συμπαράταξη, ώστε να φραγή ο δρόμος στον …εαμοκομμουνισμό. Οι άθλιοι των αθλίων όμως δεν σταματούν εδώ. Νυχθημερόν περιέρχονται κανάλια, ραδιόφωνα και άλλα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης οι Γκεμπελικής στόφας, θράσους και αλαζονείας προπαγανδιστές της εσωτερικής τρόικας, παλεύοντας να κάνουν το άσπρο μαύρο, να διαστρεβλώσουν, να συκοφαντήσουν και να λοιδορήσουν όσους αντιστέκονται στα μνημόνια και την λαοκτόνα πολιτική τους.

Ως να προέκυψαν εκ παρθενογένεσης σ αυτόν οι διακονούντες την φαιά προπαγάνδα, προστατευόμενοι και εγκαρδίως φιλοξενούμενοι των μπαταχτσήδων προς το δημόσιο ιδιωτών καναλαρχών και εθνικών εργολάβων, δεν διστάζουν προ ουδενός προκειμένου να απαξιώσουν και να συκοφαντήσουν την αριστερά. Κορωνίδα δε της προπαγάνδα τους εσχάτως και η καταγγελία σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα δεινά της χώρας, εφόσον λέει, κατά κάποιο τρόπο δια της κοινωνικής επιρροής του ο ίδιος και η αριστερά ευρύτερα κυβερνούσαν τα τελευταία χρόνια τον τόπο, και επηρέαζαν καθοριστικά τις εξελίξεις. Τέτοια αθλιότητα, τέτοια κατάντια, του νεοδεξιού τροικανού τόξου. Το δόγμα του κρυφού ινδάλματος τους του Γκέμπελς ΄΄συκοφαντείτε, λέτε συνέχεια και συνέχεα ψέματα, στο τέλος πάντα κάτι μένει΄΄ βρίσκει επιτέλους τη δικαίωση του στην Ελλάδα του Σαμαρά και των δύο συνεργατών βαστάζων του. Αυτός όλος ο φαιός προπαγανδιστικός εσμός αποφεύγει επιμελώς να απαντήσει και να διευκρινίσει όταν ερωτάται, για τον χυδαίο εμπαιγμό που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός από τις απείρου κάλλους απερίγραπτες κωλοτούμπες του Α. Σαμαρά που από διαπρύσιος αντιμνημονιακός κήρυκας, εντός ολίγων μηνών μετατράπηκε σε ένθερμο θιασώτη του μνημονίου και πειθήνιο όργανο της Μέρκελ και των πέριξ αυτής νεοφιλελεύθερων κορακιών των Βρυξελλών. Τι έγιναν τα περίφημα Ζάπια, η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, οι διακηρύξεις και το προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ?

Η οικονομική ανακούφιση των ασθενέστερων στρωμάτων, των ανέργων, των μικροεπαγγελματιών και όλων των χειμαζόμενων, όπως υπόσχονταν ο ΄΄Ελλάς-Ελλάς, Α,Σαμαράς΄΄ έγιναν βρόγχος που στραγγαλίζει και διαλύει ζωές. Η ανεργία καλπάζει, η νεολαία με πτυχία και μεταπτυχιακά παίρνει την άγουσα για τα τέσσερα σημεία της γης, προκειμένου να αξιοποιήσει τα προσόντα της και να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή. Η παιδεία από το κακό στο χειρότερο και όσο για το πάλε-ποτέ ένδοξο ΕΣΥ το οποίο θα αναβάθμιζε και θα εξασφάλιζε την πρόσβαση σ αυτό όλων των μη εχόντων και κατεχόντων εργαζομένων και ανέργων, αντικαθίσταται σιγά-σιγά αλλά σταθερά από προτάσεις ευθανασίας για τους άνω των εβδομήντα ετών πολίτες, έτσι ώστε και αυτοί να λυτρωθούν από το άγος της μίζερης ζωής τους και το δημόσιο να εξοικονομήσει έσοδα. Για όλα αυτά οι λαλίστατοι κυβερνητικοί προπαγανδιστές, των πρωινών, μεσημεριανών και βραδινών επιχειρήσεων πλύσης εγκεφάλων, τσιμουδιά.

Κλείνουν οι κατάπτυστοι μάτια και αυτιά, εξοστρακίζουν μυαλό και λογική, μπροστά σε φαινόμενα κοινωνικού εκφασισμού, όταν σε καθημερινή βάση το επίσημο κράτος δια της αστυνομίας, πρωταγωνιστεί χέρι-χέρι με τους νοσταλγούς των κρεματορίων του Χίτλερ, τις συμμορίες της χρυσής αυγής, βιαιοπραγώντας κατά δημοκρατικών πολιτών που αντιδρούν αγωνιζόμενοι κατά της βαρβαρότητας των μνημονίων.

Απέναντι σε αυτό το ζόφος που απειλεί ακόμη και με αντιδημοκρατική εκτροπή, αν αισθανθεί ότι διακυβεύεται η κυβερνητική του εξουσία, η αριστερά σε όλες της εκφάνσεις η έστω το μεγαλύτερο μέρος της, έπρεπε ήδη να αναζητήσει οδούς συμπόρευσης και συνεννόησης δημιουργώντας το δικό της πολιτικό μέτωπο, προτάσσοντας το δικό της πολιτικό σχέδιο για έξοδο της χώρας από το σημερινό τέλμα. Οι μικρές και οι μεγάλες διαφορές, πολιτικές και ιδεολογικές που σήμερα αποτελούν την τροχοπέδη για την δρομολόγηση ανάλογων διαδικασιών, και τις οποίες επικαλούνται όσοι αρνούνται αυτήν την ιστορική σήμερα αναγκαιότητα, σίγουρα δεν θα αποτελέσουν σοβαρό άλλοθι για τους ίδιους, όταν θα κριθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος, προκειμένου αυτός να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Μόνο που τότε θα είναι πλέον αργά.
e-pieria

Δεν υπάρχουν σχόλια: