Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Εξαφανισμένος ο υπαρχηγός της Χ.Α. Χρήστος Παππάς για να γλιτώσει το αυτόφωρο

“ Πρέπει να σημειωθεί ότι εφόσον συμπληρωθεί και δεύτερο 24ωρο από τη σύλληψη του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστου Παππά, στη βουλή θα πρέπει να ψηφιστεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας ”
Να γλιτώσει το αυτόφωρο και να κερδίσει χρόνο φαίνεται ότι προσπαθεί να πετύχει ο υπαρχηγός της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος ένα 24ωρο μετά την έκδοση του εις βάρος του εντάλματος σύλληψης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εφόσον συμπληρωθεί και δεύτερο 24ωρο η σύλληψη του Παππά η βουλή θα πρέπει να ψηφιστεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Μάλιστα όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής προετοιμάζει την επόμενη ημέρα της εγκληματικής οργάνωσης, μετά τις συλλήψεις της ηγεσίας της.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ενώ ενώ γνώριζε πως καταζητείται, ο Χρήστος Παππάς μίλησε στον Real FM λέγοντας: «εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα. Η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές». Μάλιστα πρόσθεσε ότι «Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την Τρόικα καταστρέφει την πατρίδα».
periodista.

Δεν υπάρχουν σχόλια: