Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σαμαράς και Βενιζέλος αμφισβητούνται μέσα στα ίδια τους τα κόμματα

“ Απομονωμένοι οι θιασώτες της γελοίας και επικίνδυνης θεωρίας των δύο άκρων ”
Απομονωμένοι και μάλιστα εντός των ίδιων των κομματικών φορέων των οποίων ηγούνται βρίσκονται ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η πλειοψηφία των βουλευτών και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, απορρίπτουν την γελοία, ανιστόρητη και επικίνδυνη για την δημοκρατική σταθερότητα θεωρία των δύο άκρων.
Ο Αντώνης Σαμαράς, για λογαριασμό του οποίου ο πρωθυπουργικός σύμβουλος και εξ απορρήτων Χρύσανθος Λαζαρίδης έθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός συνταγματικού τόξου, περιθωριοποιείται στο ίδιο του το κόμμα αφού σειρά υπουργών, βουλευτών και στελεχών της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Προκόπης Παυλόπουλος και άλλα καραμανλικά και μητσοτακικά στελέχη απορρίπτουν την θεωρία των δύο άκρων.


Στη Ν.Δ. πιστοί στη θεωρία έχουν μείνει πλέον μόνο οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι Χρ. Λαζαρίδης, Τ. Μπαλτάκος. Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του και διά της ηγεσίας του, τον ΣΥΡΙΖΑ και τις "πλατείες" ως γενεσιουργούς αιτίες της χρυσαυγίτικης εγκληματικότητας.

Ταυτόχρονα σε ιδιωτικές συζητήσεις πολλά στελέχη τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τις ηγεσίες τους ότι με την απόπειρα να τοποθετήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός συνταγματικού τόξου οδηγούν σε πόλωση και αποσταθεροποίηση. 

Τη Δευτέρα ο Αλ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το πρόβλημα της Χ.Α., ενώ χθες ο Ν. Κωνσταντόπουλος υπέβαλε αναφορά στον Άρειο Πάγο.
periodista 

Δεν υπάρχουν σχόλια: