Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Απροκάλυπτη επίθεση σε βάρος της Ομοσπονδίας.

Ενωση Τεχνικων ΔΕΗ
Έτσι «ξαφνικά», με καταιγισμό δημοσιευμάτων, κάποιοι «έγκριτοι» δημοσιογραφικοί κύκλοι, καταφέρονται κατά της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, με αδιαμφισβήτητο στόχο την εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Οι «αδέσμευτοι της δημοσιογραφίας», σε στοίχιση με τις απόψεις της κρατικοδίαιτης και επιδοτούμενης επιχειρηματικότητας, επενδύουν στη παραπληροφόρηση, με μοναδικό γνώμονα να προκαθορίσουν την ενεργειακή πολιτική της χώρας.
Είναι «απορίας άξιο», πως… την ώρα που μεθοδεύετε το ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας και εκφράζεται  η λαϊκή αντίδραση και οργή, κάποια δήθεν τυχαία δημοσιεύματα έρχονται να ανατρέψουν την δημιουργηθείσα δυναμική.
Η κινητικότητα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τους χαλάει τα σχέδια… Ο πόλεμος λάσπης σε βάρος της Ομοσπονδίας, δεν είναι τίποτε άλλο, από μια ακόμη προβοκατόρικη ενέργεια ενάντια στα συμφέροντα του δεινοπαθούντος καταναλωτικού κοινού και ιδιαίτερα του εργατικού κινήματος.

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ καταδικάζει την απροκάλυπτη επίθεση σε βάρος της Ομοσπονδίας, που στόχο έχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να αποτρέψει την αντίδραση των εργαζομένων, και του λαού, ενάντια στην επιχειρούμενη λεηλασία του ενεργειακού πλούτου της χώρας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τα χαλκευμένα δημοσιεύματα των επαγγελματιών ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ, που καμία σχέση δεν έχουν με το λαϊκό κίνημα και τους κοινωνικούς αγώνες. Δεν μας πτοούν οι συκοφαντίες που  επιχειρούν να φορτώσουν με ενοχές το κίνημα και τους εργαζομένους.
Τιμούμε την ιστορία και τους αγώνες της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ μας και υπό την αιγίδα της, συνεχίζουμε τον μεγαλο αγώνα, ενάντια στα σχέδια. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ της ηλεκτρικής ενέργειας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ/ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: