Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Αποφάσισαν να σταματήσουν την αντιπολίτευση στον εαυτό τους!

Συμβιβασμός συμφέροντος μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου μία ημέρα μετά την προεκλογική τρικυμία στην κυβέρνηση και τις αλληλοκατηγορίες για "τσαμπουκάδες", "όψιμους διαπραγματευτές" που εκτοξεύτηκαν από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και αιχμές Mητσοτάκη κατά Βενιζέλου ότι η διαπραγματευτική του τακτική με την τρόικα είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή του χαρατσιού στα ακίνητα.
Σαμαράς και Βενιζέλος, μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τη διακυβέρνηση, συμφώνησαν να σταματήσουν να αντιπολιτεύονται τον εαυτό τους και να προχωρήσουν στην εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων για τις απολύσεις και την αξιολόγηση, που ψήφισαν μαζί πριν από τρεις μήνες.
Οι "πράσινοι" υπουργοί προσπαθούν να αποφύγουν την ευθύνη για τις επερχόμενες απολύσεις, ενώ σκαρφίζονται ανούσιες αλλαγές στις ρυθμίσεις. Και οι δύο από κοινού μεταθέτουν τις πιο επώδυνες αποφάσεις για το φθινόπωρο, καλλιεργώντας ταυτόχρονα και το ενδεχόμενο της σκληρής στάσης απέναντι στην τρόικα προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν ως προεκλογικό χαρτί μαζί με τις συνομιλίες για τη ρύθμιση του χρέους.
aygi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: