Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη.....Ο Ν. Φωτόπουλος Προεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έχει μεγαλύτερη απήχηση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ απ΄ ότι ο κ. Παπανδρέου!!

Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σήμερα στο real fm....
«Οι πολίτες περίμεναν να δουν έναν στιβαρό και υπεύθυνο ηγέτη. Είδαν αντ’ αυτού έναν φοβισμένο άνθρωπο που έβαλε τη χώρα σε μία μακρά προεκλογική περίοδο.... Έχει πρόβλημα να συγκρουστεί με τις δικές του συντεχνίες...Με τον κ. Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για παράδειγμα.... Φαίνεται ότι ο κ. Φωτόπουλος έχει μεγαλύτερη απήχηση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ απ΄ ότι ο κ. Παπανδρέου»
ΣΧΟΛΙΟ..
Φυσικά δεν αξίζει άλλα..ούτε "αντέχει" σχολιασμού η παραπάνω δήλωση της!!...φυσικά όλοι μας καταλαβαίνουμε γιατί έγινε ΤΩΡΑ! η επίθεση της κ Μπακογιαννη στον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ...άλλα απλά να της θυμίσουμε ότι η ΔΕΗ δεν ΠΩΛΕΙΤΑΙ γιατί έχει εργαζόμενους που είναι αποφασισμένοι να την υπερασπιστούν έως το τέλος!!. τώρα ...ως αναφορά τον Ν.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ και τη μεγάλη απήχηση που έχει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ στη λαϊκή βάση και το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αυτό εμείς μόνο!!!..ως θετικό κ ελπιδοφόρο μήνυμα το βλέπουμε..!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: