Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ για την «αντι- εκδήλωση» του ΣΥΡΙΖΑ στις 3 Σεπτεμβρίου

Β.Π. Το ΠΑΣΟΚ λέει, στις 3 του Σεπτέμβρη θέλει να γιορτάσει... τι ακριβώς;
Θυμίζει σε τίποτα από ΠΑΣΟΚ αυτό το συνονθύλευμα των δεξιών και νεοφιλελεύθερων ταλιμπάν;;
Καλύτερα αυτή τη μέρα να σιωπούν!..Τουλάχιστον αυτή τη μέρα..

Αφετηρία για το νέο ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Κίνημα στο αίθριο του Νέου Μουσείου Μπενάκη, με αφορμή τη Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, την ερχόμενη Δευτέρα, όπου το κόμμα κλείνει τα 38 χρόνια ζωής.
Ωστόσο, ήδη οι πρώτες «γκρίνιες» στελεχών του κόμματος άρχισαν και ενδέχεται να επισκιάσουν την εκδήλωση καθώς δεν είναι λίγοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κάνουν λόγο για «αντι- εκδήλωση» του ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ήμερα. Πράγματι, στις 3 Σεπτεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση στη Νίκαια, στη Πλατεία Δαβάκη με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Φώφη Γεννηματά, θεωρούν την κίνηση του κ. Τσίπρα προκλητική καθώς στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει η κίνηση «Νέος Αγωνιστής» που προήλθε από την Πρωτοβουλία μελών ΠΑΣΟΚ ενάντια του άρθρου 16 και συγκροτήθηκε το 2007. Διόλου τυχαία, εκτός από τον κ. Τσίπρα θα μιλήσουν η Νίνα Κασιμάτη, παραιτηθέν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και ο Μενέλαος Γκίβαλος, πρώην ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως και να έχει, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε διαμηνύσει πρόσφατα ότι «θα μιλήσει στους δρόμους» με την κυβέρνηση και από ό,τι φαίνεται έστω και μεταφορικά το πράττει, ενώ πυρήνας πρώην ιστορικών μελών του ΠΑΣΟΚ δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο την αποστασιοσιοποίηση του από την άλλοτε ισχυρή «πράσινη» παράταξη.

Επισημαίνεται ότι στο Μουσείο Μπενάκη η ομιλία του κ. Βενιζέλου είναι ξεχωριστής σημασίας. Στην εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστεί και το αναμορφωμένο σήμα του κόμματος, θα κληθούν όλα τα στελέχη και όσοι έχουν διατελέσει σε κυβερνητικές θέσεις από το 1974 μέχρι σήμερα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει ομιλία ιδεολογικού και αξιακού περιεχομένου, όπως αναφέρουν κύκλοι της Ιπποκράτους, ενώ θα γίνει η παρουσίαση του ανανεωμένου σήματος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αναλύσει τους επτά άξονες και σε μία ομιλία ιδεολογικού χαρακτήρα θα εξηγήσει τη σημασία των βασικών συνθημάτων του ΠΑΣΟΚ που προσδιόρισαν τη φυσιογνωμία του.
ΑΝ.ΓΑΛ.newpost

σχόλιο Α.Αλεξανδράκη
Για ποιο ΠΑΣΟΚ λένε ακριβώς; ...εκείνο που οι κολλητοί του ΓΑΠ σκυλοβρίζουν τον Βενιζέλο ή το άλλο που οι κολλητοί του ΜΠΕΝΥ έστειλαν μεθοδευμένα το ΓΑΠ στα τσακίδια; ...ή το ΠΑΣΟΚ της Άννας που προβοκάρει τον ΜΠΕΝΥ και έχει εξαφανιστεί ή ....το παράλλο που ο Λοβέρδος χτυπιόταν να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση κ ο Μπένυ δεν τον άφηνε και έγινε "λούης"; ...να μην πω για το ΠΑΣΟΚ του Χρυσοχοϊδη......ΕΛΕΟΣ !! και ΝΤΡΟΠΗ!!
ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΠΑ; ..τι να γιορτάσει το ΠΑΣΟΚ ακριβώς; ποια 3η Σεπτέμβρη; εσείς που ακόμα λέτε ότι είσαστε ΠΑΣΟΚ, το κόβετε ότι είναι για γιορτή ή επιμνημόσυνη δέηση;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: