Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΑΡ, η ΔΗμαγωγική ΜΑΡιονέτα της τρόικας

Η ΔΗ.ΜΑΡ. (Δημαγωγική Μαριονέτα) του μνημονίου και της προεκλογικής (και μόνο) επαναδιαπραγμάτευσης και απαγκίστρωσης τολμά και εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ!
Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προαναγγέλλει τη χρεοκοπία της χώρας... Λες και δεν βλέπει και ο πλέον αδαής περί των οικονομικών ότι τα μέτρα που "μαγειρεύει" η τρόικα εσωτερικού με την τρόικα των δανειστών οδηγούν ολοταχώς στη χρεοκοπία.
Το σημείο της ανακοίνωσης όμως που προκαλεί (γέλια ή κλάματα;) είναι η εξής φράση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντεί τη ΔΗΜΑΡ παρουσιάζοντας την ως μνημονιακή δύναμη".

Το τέλος της (πολιτικής) λογικής...

Προφανώς η ΔΗΜΑΡ νιώθει ακόμα αντιμνημονιακή δύναμη, παρά τη συμμετοχή της στη συγκυβέρνηση εξυπηρέτησης των δανειστών και των τραπεζιτών. 
Άλλωστε αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η ΔΗΜΑΡ δεν κάμπτεται. Θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για τη σωτηρία της χώρας, τη σταδιακή απαγκίστρωση από τους επαχθείς όρους του μνημονίου και τη μετάβαση σε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης με την κοινωνία όρθια".
Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: "Αυτό που για μας προέχει είναι η ζωή των εργαζομένων και της νεολαίας, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας".
Δεν μπορεί... Τους πείραξε η ζέστη!
left

Δεν υπάρχουν σχόλια: