Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές για τους αντιπροσώπους της Συνδιάσκεψης

Διαδικασίες για την εκλογή των αντιπροσώπων διεξάγονται σήμερα αύριο και μεθαύριο στο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης. Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, θα εγκρίνει την πολιτική απόφαση, η οποία θα αποτελέσει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και το ιδρυτικό του συνέδριο
Ενα πρώτο στίγμα των προθέσεών του έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είπε ότι «η εσωκομματική δημοκρατία είναι ένα κρίσιμο στοιχείο και ότι δεν θέλουμε η διαφορετική άποψη να πνίγεται».
«Σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα. Περνάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών, στον ΣΥΡΙΖΑ των μελών του. Έναν ενιαίο φορέα, δημοκρατικό, μαζικό πλουραλιστικό», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, από το Περιστέρι όπου συμμετείχε στη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη μεγάλη ευθύνη. Να ανατρέψουμε το πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε έως εδώ. Να σταματήσουμε την καταστροφή, να ανοικοδομήσουμε τη χώρα. Με το λαό, για το λαό».Σημειώνεται ότι το Σχέδιο Διακήρυξης θα συζητηθεί στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη - ξεκινά από την ερχόμενη Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και εν συνεχεία θα συνεχιστεί η συζήτηση μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Ιδρυτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, την άνοιξη.
alterthess

Δεν υπάρχουν σχόλια: