Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Pulse: ΣΥΡΙΖΑ για αυτοδυναμία - Καταρρέει η ΝΔ

“ Προβάδισμα σε νέα δημοσκόπηση για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποχωρούν δραματικά τα ποσοστά της συγκυβέρνησης ”
Σταθερά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ σε άλλη μία νέα δημοσκόπηση, την οποία διενήργησε η Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «6 μέρες» που κυκλοφορεί σήμερα. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας είναι ότι τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης καταρρέουν με τη ΝΔ (19%), το ΠΑΣΟΚ (6%) τη ΔΗΜΑΡ (3,5%) να συγκεντρώνουν μαζί 28%!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,5% αυξάνει τη διαφορά από τη ΝΔ, θέτει ως στόχο την αυτοδυναμία προσβλέπει στην αδιευκρίνιστη ψήφο (19%) για αυτοδυναμία. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η πλειοψηφία θεωρεί ότι με την εκταμίευση της δόση η χώρα δεν θα σωθεί, ενώ η αβεβαιότητα για το μέλλον παραμένει. Επίσης η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δηλώνει απογοητευμένοι από τους εταίρους και δανειστές μας.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή τα ποσοστά των κομμάτων στην ίδια δημοσκόπηση είναι: ΣΥΡΙΖΑ 26%, ΝΔ 21,5%, Χρυσή Αυγή 13,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,5%, ΠΑΣΟΚ 6,5%, ΚΚΕ 5,5%, ΔΗΜΑΡ 4%.
periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: