Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Λοβέρδος: 60% θα πάρουν ΠΑΣΟΚ με ΝΔ μέχρι τις εκλογές

Β.Π. ..ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ  ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!..ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!
Την αισιοδοξία του ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία θα πάρουν μαζί 60% στις δημοσκοπήσεις εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια του δελτίου στο kontra channel. Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά:
Με βάση την δημοσκόπηση του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ, δεν μπορώ να αποκλείσω ότι το ΠΑΣΟΚ δεν Θα έρθει πρώτο, υπάρχει μία μικρή άνοδο με την αλλαγή του προέδρου και έχουμε κάποιες μέρες μέχρι εκεί, πιστεύω ότι θα επέλθει συσπείρωση.
Σχετικά με το σενάριο επιστροφής του Κώστα Σημίτη αλλά και συμμετοχή της Βάσω Παπανδρέου και του Καρχιμάκη , οι αποφάσεις του Βενιζέλου θα είναι άμεσες. Θα παρθούν αυτή την εβδομάδα, Σας μιλώ για αύριο, θα υπάρξουν αποφάσεις ανανέωσης και ανατροπής.

Χθες στην σύγκληση της ΚΟ του κόμματος υπήρξαν τα πρώτα σημάδια της αποφασιστικής αλλαγής. Αύριο με την ανακοίνωση των εκλογών του θα είναι εμφανές ότι υπάρχει πραγματική αλλαγή.
Δεν θέλω να επιστρέψουν αυτοί που διαγράφησαν, το κάλεσμα του αρχηγού έχει να κάνει με πολλά στελέχη. Διατύπωσα αυτή την άποψη… σύμφωνα με την οποία από την φοβερή εκείνη Κυριακή, δεν μπορούνε να έχουμε πλέον κοινή πορεία… ακολούθησαν δικά του βήματα. «Kάποιος άφησε ένα δρόμο και κάποιος τον καρτερούσε. Eγώ απλά θύμισα αυτή την διαδρομή με την άποψη μου».
Πιστεύω ότι το θέμα των δημοσκοπήσεων είναι η ΝΔ και όχι  το ΠΑΣΟΚ.
Πάντως αν μας ρωτήσει ο κόσμος τι διαφορετικό θα του προσφέρουμε, έχουμε να πούμε πράγματα..καταρχήν όσον αφορά ο Βενιζέλος με τις κινήσεις του, έκανε το Έλληνα να μην πληρώσει 106 δισ ενώ όσον αφορά την δαπάνη της υγείας, 1 δισ 700 εκ. δεν θα πληρωθούν.
Πάντως αύριο ο κ. Βενιζέλος θα ανακοινώσει καινούργια πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο κόμμα και θα φέρουν νέο αέρα στις πολιτικές εξελίξεις.

1 σχόλιο:

pluton είπε...

Kπως έτσι τα έβλεπε τα πράγματα κε Λοβέρδο και ο Ναπολέων στο Βατερλό, και ο Χίτλερ στο Στάλιγκραντ και ο Ζαχαριάδης στον Γράμμο.