Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΞΕΘΑΡΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ !...


Διάλεξε τη συγκυρία ο Πρόεδρος του ΣΕΒ για να βγει και να κάνει δηλώσεις, οι οποίες μόνο υποδαυλιστικά, δηλαδή προβοκατόρικα, μπορεί να λειτουργήσουν.
Δεν τίθεται, λέει, «…θέμα περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Στη χώρα μας υπάρχει ένα παγιοποιημένο πλαίσιο εργασιακών σχέσεων…». Και συνέχισε : «… κινητοποιήσεις, αναταραχές και βιαιότητες πρόσθεσε ο κ. Δασκαλόπουλος, υποκινούνται από εκείνους που για δικό τους όφελος θέλουν να συντηρήσουν τις παθογένειες που έκαναν την Ελλάδα ζητιάνο στις διεθνείς αγορές. Ευτυχώς υπάρχει η Ελλάδα που μοχθεί, δημιουργεί και παράγει με την αξία της, που δεν χωρά στα κρατικά επιδόματα και τις κομματικές αργομισθίες. Αυτή η Ελλάδα δίνει ελπίδα σε όλους μας…».

Η πρόκληση είναι πολλαπλή από τους …στυλοβάτες (τρομάρα τους…) της οικονομίας και της χώρας, που με θράσος χιλίων καρδιναλίων, παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως τους υγιείς έλληνες, σε αντίθεση με τους εργαζόμενους που κινητοποιούνται, στους οποίους χρεώνουν τις …παθογένειες της Ελλάδας ! Τα πάνω κάτω, δηλαδή…
Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ζήσουμε ?...


2 σχόλια:

Νικηφόρος Χριστόπουλος είπε...

Υπάρχει στο βασίλειο των ζώων ένα μικρό ερπετό με το όνομα χαμαιλέοντας έτσι υπάρχουν ορισμένα άτομα και στην πολιτική με την διαφορά ότι οι πολιτικοί χαμαιλέοντες είναι επιβλαβείς για την Ελλάδα.

Unknown είπε...

και ειναι δυστυχως πολλοι!!