Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ...

...ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, με όλη την δύναμη της φωνής της, καταδικάζει τα επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό –ευτυχώς- δύο συναδέλφων μας σήμερα, το μεσημέρι στο πρακτορείο της Καλλιθέας. Επισημαίνει δε ότι ενέργειες σαν κι αυτή, όπως το να επιτίθεσαι σε εργαζόμενους των 700 € που δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη, (για απαράδεκτες αποφάσεις άλλων) το μόνο που δεν βοηθούν είναι τον αγώνα μας ενάντια στις βάρβαρες, αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και των αποφάσεων της, σαν κι’ αυτή της επιβολής του Ειδικού Τέλους Ακινήτων – ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ταυτόχρονα, για μια φορά ακόμα, καλεί την κυβέρνηση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να πάρει πίσω το απαράδεκτο ΧΑΡΑΤΣΙ.
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, να πάρει πίσω τον κατάπτυστο και αντικοινωνικό της Νόμο πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, είτε καταναλωτών από την διακοπή ρεύματος, είτε εργαζομένων της Επιχείρησης που χωρίς καμία ευθύνη βρίσκονται στη μέση και καθημερινά «συνθλίβονται» ψυχολογικά.
Η απάντηση του επιτρόπου Eνέργειας κ. Ετινκγερ (G. Oettinger) δείχνει το δρόμο.

«Σοφία», είναι να ακούς τη φωνή της κοινωνίας. «Σοφία» μιας κυβέρνησης είναι να διορθώνει τα λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Τέλος, με το ηθικό ανάστημα των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που από την πρώτη στιγμή, διαφώνησαν με το απαράδεκτο αυτό μέτρο και με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα ώστε να μην κοπεί το ρεύμα, σε κανένα σπίτι φτωχού συνανθρώπου μας φτιάχνοντας ομάδες περιφρούρησης οι οποίες, χωρίς να βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή κανενός, θα εμποδίζουν να κοπεί το ρεύμα, καλούμε όλους όσοι διαφωνούν με τον απαράδεκτο αυτό φόρο, αλλά και όσους αδυνατούν να πληρώσουν, να μην καταφέρονται ενάντια σε αθώους εργαζόμενους που βρίσκονται στα πρακτορεία όχι για να αντιδικήσουν μαζί τους αλλά για να τους εξυπηρετήσουν.

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Η ΔΕΗ.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: