Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Αναβολή δίκης της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ (Εκατοντάδες κόσμου έδωσε και σήμερα ηχηρό παρών)

Αναβολή της δίκης αποφάσισαν οι Δικαστές, (στην ουσία με εντολή άνωθεν), για την κατάληψη του μηχανογραφικού κέντρου της ΔΕΗ στο Χολαργό από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και χιλιάδες εργαζόμενους.
Από τις 9 το πρωί, έδωσαν το παρόν εκατοντάδες συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι της  ΔΕΗ, κινήματα πολιτών, άλλα και απλοί πολίτες  αρνούμενοι να αποδεχτούν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα του λαού να κινητοποιείται και να διεκδικεί το δίκιο του.
Στο πλευρό των συνδικαλιστών για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο αγωνιστής και σύμβολο της Αντίστασης, Μανώλης Γλέζος όπως και o παλαιός και ισχυρός πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ,πρ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Πιπεργιάς αλλα και δεκάδες συνδικαλιστικά στελέχη από όλη την Ελλάδα...
Ο Νίκος Φωτόπουλος αλλά και οι υπόλοιποι "συγκατηγορούμενοι" είχαν από πολύ νωρίς εκδηλώσει την πρόθεση τους σε ενδεχόμενη καταδίκη να ...
μην ασκήσουν έφεση, όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο υποστηρίζοντας ότι οι ίδιοι δεν διέπραξαν κανένα αδίκημα, αλλά άσκησαν νόμιμο δικαίωμά τους.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: