Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ενθουσιάζει η πρόταση Τσίπρα ένα λαό σε κατάθλιψη! Του Νίκου Παπαδόπουλου


Κάνουν σαν τις γκόμινες κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί απαντώντας στο προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα για μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση.
Αίφνης ο Πάνος Καμμένος θυμήθηκε ότι τον χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα, ο Κουβέλης ψέλλισε τις δικές του ασημαντότητες και η Παπαρήγα κλείστηκε στο μίζερο καβούκι της με διάφορες αστείες και ξεπερασμένες προφάσεις.
Πάντως ο Τσίπρας είναι ο μοναδικός ηγέτης της Αριστεράς που προτείνει κυβερνητικό πρόγραμμα διεξόδου από τη κρίση κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να προκαλέσει βραχυκύλωμα στον δικομματισμό.
Από την άλλη τόσο οι ψηφοφόροι της Αριστεράς, όσο και οι έως τώρα μαντρωμένοι του δικομματισμού, διαπιστώνουν ότι μπορεί να υπάρχει και μία 3η λύση διακυβέρνησης- πέρα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ- και το γεγονός ότι αυτή η πρόταση βρίσκεται ήδη στο τραπέζι και ανταλλάσονται επιχειρήματα αποδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει ήδη να θερίζει κύματα ενθουσιασμού.
Ο ενθουσιασμός δεν είναι αμελητέος παράγων. Σε μια χώρα που επί δύο χρόνια βρίσκεται σε κατάθλιψη η κυβερνητική διέξοδος του Αλέξη Τσίπρα αποτελεί σάλπισμα ελπίδας. Κι αν κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί αρνούνται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα καλά θα κάνουμε τότε εμείς οι πολίτες να του δώσουμε τη δύναμη να κάνει πράξη μια εναλλακτική διακυβέρνηση. Ο Τσίπρας πρωθυπουργός θα μου πείτε; Γιατί όχι; Εδώ μας "κυβέρνησε" ο ΓΑΠ και ο Καραμανλής της Ραφήνας, ο Β'.
Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη και η ολομέτωπη επίθεσή του στο εκδοτικό κατεστημένο έρχεται να πυροδοτήσει τις ελπίδες για μια άλλη διακυβέρνηση κόντρα στο κατοχικό Μνημόνιο.
Πηγή: kourdistoportokali
tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: