Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Α Τσίπρας: «Αυτή την Κυριακή οι Έλληνες γράφουμε Ιστορία. Αποφασίζουμε με τόλμη και ευθύνη σε ένα δημοψήφισμα για τη ζωή μας, για την Ελλάδα, για την Ευρώπη»

Αλέξης Τσίπρας: «Στις 25 του Μάη τελειώνουμε με το κατεστημένο της διαπλοκης»
«Αυτή την Κυριακή οι Έλληνες γράφουμε Ιστορία. Αποφασίζουμε με τόλμη και ευθύνη σε ένα δημοψήφισμα για τη ζωή μας, για την Ελλάδα, για την Ευρώπη», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλέξης Τσίπρας, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια, η οποία όπως τόνισε ήταν δύο φορές μεγαλύτερη από την προεκλογική συγκέντρωση του Ιουνίου του 2012.

«Στην παλιά Ελλάδα, η Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ. Για αυτό, θέλω να απευθυνθώ ιδιαίτερα και προσωπικά σε κάθε νέα και κάθε νέο. Σας ζητώ να δώσετε την Κυριακή μια ώρα από τη ζωή σας. Μια ώρα μόνο. Να πάτε στις κάλπες, για να αλλάξουμε μαζί την Ελλάδα. Γνωρίζω, καλύτερα από τον καθένα, την απογοήτευσή σας από την πολιτική, αλλά αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουμε για το αύριο. Για να μη βιώσουμε ξανά το εκβιαστικό δίλημμα, ανεργία ή μετανάστευση. Για να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να ονειρευτούμε τη ζωή και το μέλλον μας, εδώ, στη πατρίδα μας», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: