Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ντοκιμαντέρ για το Σισα στην Αθήνα κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ένα σοκαριστικό video για την εξάπλωση της «κοκαΐνης των φτωχών», του ναρκωτικού, γνωστού με το όνομα σίσα, στην Αθήνα, δημοσιεύει το vice
«Κανείς δεν γνωρίζει τι προηγήθηκε: η οικονομική κρίση που διαλύει την Ελλάδα ή το σίσα; Ωστόσο, εκείνο που όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν είναι ότι το σίσα σκοτώνει. Και με μόλις 2 ευρώ ανά δόση, το ναρκωτικό-δολοφόνος έχει γίνει ο διώκτης της Ελλάδας».
«Χρήστες του σίσα το περιγράφουν ως το χειρότερο είδος ναρκωτικής ουσίας, μία πραγματική κόλαση: σου καίει τα σωθικά και αυξάνει την επιθετικότητα σε σημείο πλήρους απώλειας ελέγχου και παραφροσύνης. Είναι, όμως, φτηνό και εύκολο να το βρει κανείς, εξ ου και ο ραγδαίος ρυθμός εξάπλωσής του.
Το σίσα -το οποίο προτιμούν χιλιάδες άστεγοι, απελπισμένοι Έλληνες- είναι ..μία παραλλαγή κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, η δυνατότητα της οποίας να ωθήσει τους χρήστες της στα όρια της ανεξέλεγκτης βίας επιτείνεται από τις ουσίες με τις οποίες αναμειγνύεται συνήθως αυτό το συνθετικό ναρκωτικό: οξέα μπαταρίας, λάδια μηχανής, ακόμη και σαμπουάν», τονίζεται στο δημοσίευμα.
«Επιπλέον, η χρήση του εν λόγω ναρκωτικού συνδέεται και με την αύξηση των ποσοστών της πορνείας κατά 40% στις τάξεις των ναρκομανών.
Το σίσα εντείνει τη σεξουαλική ορμή και θολώνει την κρίση, με αποτέλεσμα να σημειώνονται ολοένα και περισσότερες εγκυμοσύνες στις γυναίκες χρήστες, οι οποίες εκδίδονται χωρίς να παίρνουν καθόλου προφυλάξεις. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τη χρονιά που μας πέρασε, δύο εκδιδόμενες γέννησαν στους δρόμους της Αθήνας.
δείτε το εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: