Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Φώτο: Τα άθλιο σημερινό πρωτοσέλιδο του Κομιστή, στις υπηρεσίες της κυβέρνησης Σαμαρά!

Αυτό είναι το σημερινό, πρωτοσέλιδο τη εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", του κομιστή, Θέμου Αναστασιάδη. Η κυβέρνηση περνάει δύσκολες ώρες, και επιστρατεύει τα πιο "φανατικά" της "παπαγαλάκια",για να τρομοκρατήσουν, να εκβιάσουν, να δημιουργήσουν προβλήματα (λέμε τώρα) στον ΣΥΡΙΖΑ......
Κεντρικό θέμα της εφημερίδας..."320 επενδυτές περιμένουν 180 βουλευτές". Μία απόπειρα φτηνού εκβιασμού βουλευτών, με το τυράκι των επενδυτών που είναι έτοιμοι να επενδύσουν....Ποιος θα έρθει να επενδύσει σε μία χώρα με μηδενική κατανάλωση, είναι ψιλά γράμματα για τον Κομιστή!
Δίπλα, από το κεντρικό θέμα, μας ενημερώνει η εφημερίδα ότι ο Σαμαράς προχωράει χωρίς την τρόικα. Τον διέψευσε χθες η Βούλτεψη βέβαια, που προεξόφλησε συμφωνία και συμπόρευση με την τρόικα.
Μετά ξεκινάει η επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αρχή την Ρένα Δούρου που απεικονίζει με τον ειρωνικό τίτλο "Το καβάλησε κιόλας", εννοώντας κάποιο καλάμι. Ο Θέμος Αναστασιάδης παίρνει για άλλη μία φορά το μέρος της κυβέρνησης για το θέμα της αξιολόγησης, με κίτρινο τρόπο, όπως συνήθως

Πιο κάτω,τάχα δημιουργεί εσωτερικό θέμα στον ΣΥΡΙΖΑ, με την "πληροφορία της διαγραφής από τον ΣΥΡΙΖΑ μίας ανύπαρκτης συνιστώσας ομοφυλοφίλων.

Και τέλος, συστήνει στα νέα παιδιά να γίνουν ναυτικοί, αφού οι ήδη υπάρχοντες δεν δέχονται να δουλεύουν δωρεάν, και οι εφοπλιστές ψάχνουν "νέα θύματα"

anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια: