Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ....ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ .!!!!


Είμαστε κάθετα αντιθετοι σε κάθε είδους ιδιωτικοποιήση και αυτό ας ληφθεί σοβαρά υπ όψιν από αυτούς που επεξεργάζονται τέτοιου είδους Νεοφιλελεύθερα σχέδια...
Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα πολλοί δημόσιοι τομείς λειτουργούν με πελατειακά και κομματικά κριτήρια έχει να κάνει πιο πολύ με το γεγονός ότι όλες οι Κυβερνήσεις (η σχεδόν όλες)..έχουν εκθρέψει τη διαπλοκή και τη διαφθορά σε αυτες και όχι το ότι οι δημόσιες επιχειρήσεις είναι από τη φύση τους έτσι!!..Αλλά αυτό ακριβώς υποσχεθήκαμε να αλλάξουμε ....προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να εργαστούμε και όχι των ιδιωτικοποιήσεων!!!
Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι ξεκάθαρα πλεον αναχρονιστικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)και μόνο στόχο έχουν να μεταφέρουν τον Δημόσιο πλούτο στις τσέπες των λίγων αλλά και την υποταγή των κοινωνικών αναγκών και των δημόσιων αγαθών στους νόμους της αγοράς.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ...
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....Σ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: