Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Κυβέρνηση λογοδοτεί μοναχά στο Λαό που την ψήφισε και την εμπιστεύτηκε ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ….ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!!...


Διαβάζουμε σήμερα στην ελευθεροτυπία και συνυπογράφουμε απόλυτα τις προθέσεις του Γ.Α.Παπαδρεου….για «Ανένδοτο αγώνα» που κηρύσσει όπως αναφέρει...στους οίκους αξιολόγησης.
.…Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του δήλωσε ότι οι εταιρείες αξιολόγησης (Standard & Poor's, Moody's και Fitch) λειτουργούν σε καθεστώς ασυδοσίας καθώς δεν λογοδοτούν σε κανέναν.
Η κυβέρνηση προσβλέπει σε παρέμβαση Θαπατέρο στη διάρκεια της ισπανικής προεδρίας, αλλά και σε πιθανολογούμενη αναθεώρηση-χαλάρωση των κανόνων από την πλευρά της ΕΚΤ.
Στο ίδιο πνεύμα είχε κινηθεί και ο Θαπατέρο αναφέροντας ότι «δεν μπορεί μια δημοκρατική χώρα με εκλεγμένη κυβέρνηση, που έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, ν' ανατρέπεται από κάποιους οίκους που δεν λογοδοτούν πουθενά».
Ο Έλληνας πρωθυπουργός προέβλεψε ότι το θέμα των οίκων αυτών θα τεθεί επί τάπητος στην ισπανική προεδρία. «Δεν είμαστε επαίτες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Εμείς συμπληρώνουμε ότι τον Λαό θα τον έχει δίπλα του συμπαραστάτη σ αυτή την μάχη, όταν πραγματικά ανοίξει τον πόλεμο σε όλους αυτούς που θέλουν να του καθορίζουν το μέλλον του Λαού μας σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα...η Κυβέρνηση λογοδοτεί μοναχά στο Λαό που την ψήφισε και την εμπιστεύτηκε και όχι στην Standard & Poor's, Moody's και Fitch.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!!..
Καπέλλας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: