Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τι θα ψηφίσουν οι μικροί Φαήλοι;

«Τι θα ψηφίσετε, αν περάσουν στον δεύτερο γύρο ο Σακελλαρίδης με τον Κασιδιάρη;», ρωτήθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ.Φαήλος Κρανιδιώτης κι η απάντησή του ήταν η εξής: «Εγώ ψηφίζω στον Κορυδαλλό». Οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι αυτό είναι υπεκφυγή και τότε ο κ. Κρανιδιώτης εξανέστη και δήλωσε ότι δεν θα ψήφιζε κανέναν από τους δύο, γιατί δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε έναν εθνικοσοσιαλιστή και έναν ακροαριστερό, ίσες αποστάσεις δηλαδή ανάμεσα στον επιχειρησιακό αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης και το στέλεχος ενός δημοκρατικού κόμματος.
Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις, ο Κρανιδιώτης είναι ξεκάθαρα με τον Κασιδιάρη, αλλά δεν τολμάει να το πει δημοσίως. Φαίνεται από το ύφος του, φαίνεται κυρίως από το ότι αποκαλεί τον Κασιδιάρη απλώς «εθνικοσοσιαλιστή», ούτε ναζί, ούτε μέλος συμμορίας, ούτε κατηγορούμενο για συνέργεια σε φόνους, ούτε τίποτα. Ιδεολογικά αποκλίνων ο καημένος ο Κασιδιάρης, σε αντίθεση με τον Σακελλαρίδη, ο οποίος είναι «εκπρόσωπος των Εξαρχείων», που στην αργκό των ακροδεξιών του Σαμαρά σημαίνει ότι είναι εκπρόσωπος των τρομοκρατών, μη σου πω ότι είναι τρομοκράτης και ο ίδιος.

Η ερώτηση αυτή, τι θα διάλεγαν δηλαδή ανάμεσα στον Κασιδιάρη και τον Σακελλαρίδη, πρέπει να τεθεί σε όλα τα στελέχη της Ν.Δ. Πιστέψτε με, θα βγουν λαβράκια. Είναι πολλοί οι Φαήλοι στη Ν.Δ. του Σαμαρά, πλήθος από δαύτους στο στελεχικό δυναμικό, πλήθος, δυστυχώς, και στο επίπεδο των ψηφοφόρων. Άνθρωποι που ζουν ακόμη στο σκοτάδι του μετεμφυλιακού κράτους της Δεξιάς, που μισούν οτιδήποτε έχει σχέση με την Αριστερά και την πρόοδο, που θαυμάζουν φανερά ή κρυφά τη Χούντα, που θεωρούν ότι η Ελλάδα βρίσκεται αενάως στο στόχαστρο κάποιας εβραϊκής συνωμοσίας. Ρατσιστές, εθνικιστές, μιλιταριστές, αντισημίτες, εχθροί των ομοφυλόφιλων και των εν γένει διαφορετικών, μικροί Φαήλοι που τριγυρνούν ανάμεσά μας σαν κακομούτσουνα τρολ.
Τι θα κάνουν όλοι αυτοί στις αυτοδιοικητικές εκλογές; Στον δεύτερο γύρο θα ψηφίσουν σίγουρα τον αδελφό χρυσαυγίτη, αν μάλιστα έχει αντίπαλο αριστερό, θα το ρίξουν το ψηφοδέλτιο δαγκωτό. Το θέμα όμως δεν είναι ο δεύτερος γύρος, το θέμα είναι ο πρώτος γύρος, εκεί όπου οι μικροί Φαήλοι -τι κατάντια, να είσαι και μικρός και Φαήλος- θα μπουν στον πειρασμό να ψηφίσουν τα αδελφά ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής ή άλλα ψηφοδέλτια, αντάρτικα και λοιπά, που θα εκπροσωπούν την κατάμαυρη Δεξιά της καρδιάς τους.
Εφαρμόζοντας ακροδεξιά πολιτική, η Ν.Δ. του Σαμαρά απενοχοποίησε πλήρως την ακροδεξιά ψήφο και τούτο θα το πληρώσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, χάνοντας κουκιά από 'δω κι από κει. Θα την πληρώσει η Ν.Δ. την απενοχοποίηση, θα την πληρώσουμε όμως κι εμείς, που έχουμε γεμίσει μικρούς Φαήλους, γεννήματα και θρέμματα των αδίστακτων που μας κυβερνάνε.
Παρεμπιπτόντως, κ. Κρανιδιώτη, μην επικαλείσθε την ψήφο στον Κορυδαλλό, γιατί θα νομίσει ο κόσμος ότι ψηφίζετε Μιχαλολιάκο και Παππά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤAΚΗΣ
Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: