Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΟΧΙ ...στις νεοφιλελεύθερες υποδείξεις της Ε.Ε. !!!


Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να κάνουμε σαφές ότι υποδείξεις για το πως θα κυβερνήσουμε (γιατί ουσιαστικά αυτό επιδιώκουν)δεν θα ανεχτούμε από αυτούς που είναι και οι υπεύθυνοι για την παγκόσμια κρίση!!!!!
Η μέχρι τώρα στάση του πρωθυπουργού δείχνει να μην συμμερίζεται(παρα τις έντονες πιέσεις αλλά και τα χυδαία δημοσιεύματα του συνόλου του Ευρωπαϊκού τύπου) τις νεοφιλελεύθες υποδείξεις της Ε.Ε. και των οργάνων της.
Αν μια κυβέρνηση θέλει να έχει κοινωνική συναίνεση αλλα και την συμπαράσταση των εργαζομένων δεν πρέπει να αφήσει να πληρώσουν τα σπασμένα για ακόμη μία φορά οι μη έχοντες...το δόγμα οτι «όλοι μαζί για να βγούμε από την κρίση» που μας βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι,δεν το αποδέχεται πλέον ο Λαός μας.
Όταν από το βήμα του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ο Γ. Παπανδρέου τα έβαλε κατά των συντηρητικών της Ένωσης και των τραπεζών λέγοντας.«Δεν θα υιοθετήσουμε κοντόθωρες λογικές που εκπορεύονται από αυτούς που βύθισαν την παγκόσμια οικονομία σε κρίση χωρίς να πληρώσουν οι ίδιοι το κόστος, διότι το μετακύλησαν σε εκατομμύρια πολίτες και φορολογούμενους που ουδεμία ευθύνη φέρουν»...εξέφραζε κατά την γνώμη μου το σύνολο του Λαού.

Ενα Σοσιαλιστικό Κίνημα έχει πάντα κοινωνική ευθύνη απέναντι στο Λαό,δεν το ενδιαφέρει μόνο να βελτιώσει οικονομικούς αριθμούς,..άλλα τη ζωή του Λαού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: