Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

12 Μήνες ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ...Γιατί ο Σοσιαλισμός δεν είναι ρητορικό ερώτημα...αλλά κοινωνικό αίτημα!!

Το ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ έκλεισε 12 Μήνες ζωής ....
12 Μήνες από τότε που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον χώρο έκφρασης.
Τον χώρο της Αριστερής έκφρασης του ΠΑΣΟΚ τη φωνή αυτών που επιμένουν και παραμένουν ακόμη Σοσιαλιστές.....γιατί ο Σοσιαλισμός για εμάς δεν είναι ένα απλό ρητορικό ερώτημα χωρίς αντίκρισμα..αλλά κοινωνικό αίτημα και μια διαρκής κοινωνική ανάγκη..
Οι 160.000 περίπου επισκέψεις (2.145 αναρτήσεις) για εμάς είναι ένδειξη ότι η φωνή μας έχει ακουστεί, συγκινήσει, επηρεάσει, προβληματίσει, γιατί δεν είμαστε εδώ ούτε να χειροκροτήσουμε ούτε να χαϊδέψουμε αυτιά!! (Κλακαδόρος και χαμαιλέοντες έχει αρκετούς το κόμμα)
ΕΜΕΙΣ....
Είμαστε εδώ, γιατί οι δύσκολες,άγριες και σκληρές εποχές που ζούμε απαιτούν φωνή, Αντίσταση και Αντίδραση!!
Είμαστε εδώ, ως μια δυνατή φωνή έκφρασης, προσπαθώντας να ενημερώσουμε και να αφυπνίσουμε τους ανήσυχους πολίτες που αγωνιούν μαζί μας.!!
Είμαστε εδώ, γιατί δεν συμβιβαστήκαμε, δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι !!...γιατί συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να υπηρετούμε τις ίδιες αρχές και αξίες του Κινήματος, όπως αυτό εκφράστηκε μέσα από τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη... 
(....και σήμερα μετά από τόσα χρόνια και τόσους αγώνες είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε) !!.
Είμαστε εδώ γιατί...(σε αντίθεση με άλλους) εμείς δεν βρεθήκαμε ποτέ σε καμιά  "Ιδεολογική σύγχυση"
Είμαστε εδώ γιατί οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας και η αδιέξοδη πολιτική και ιδεολογική πορεία του Κινήματος, μας πεισμώνει μας θυμώνει , μας έχει κάνει πιο μαχητικούς, πιο αγωνιστικούς από ποτέ!!.
Είμαστε εδώ γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε ....
ούτε την υποβάθμιση της ζωής μας, ούτε τις συνθήκες εργασιακής δουλείας που σχεδιάζει και εκτελεί τούτη εδώ η κυβέρνηση με αυστηρή καθοδήγηση καρεκλοκένταυρων προφεσόρων που άλωσαν δυστυχώς το Κίνημα, και είναι αυτοί σήμερα που χαράζουν τις πολιτικές υποταγής, βαρβαρότητας και εξαθλίωσης ενός ολόκληρου λαου!! ..
Γιατί αυτό το σημερινό εκρηκτικό μείγμα αυτής της πολιτικής...δεν είναι σοσιαλισμός, αλλά ένας τυραννικός ευτελισμός της ανθρώπινης ζωής!!!.

Είμαστε αποφασισμένοι με κριτήριο την αλήθεια την αγάπη για την Δημοκρατία και το Κίνημα, να μην χαριστούμε σε κανέναν εντός, η εκτός του κόμματος, να μην προδώσουμε ποτέ αρχές, αξίες και ιδανικά!!!
Το ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ θα συνεχίσει και το 2011 να υψώνει ακόμη πιο ψηλά και με περισσότερη και μεγαλύτερη ένταση το Κοκινοπρασινο λάβαρο της συνέχειας, της συνέπειας και των αγώνων, με πίστη για Ιδέες και οράματα ενός αληθινού Σοσιαλισμού....ενός Σοσιαλισμού που δυστυχώς μετέτρεψε η σημερινή Κυβέρνηση σε ΕΦΙΑΛΤΗ !!! 

1 σχόλιο:

nickstath είπε...

Συνέχισε έτσι Δημήτρη!Θα είμαι πάντα υποστηρικτής της προσπάθειάς σου.


Και μην ξεχνάτε όλοι:

Όταν ο Χίτλερ φυλάκιζε Εβραίους, δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ο Χίτλερ φυλάκιζε τσιγγάνους δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ο Χίτλερ φυλάκιζε ομοφυλόφιλους δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος.
Όταν ο Χίτλερ φυλάκιζε κομμουνιστές δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Ο επόμενος στη σειρά ήμουν εγώ, αλλά δεν υπήρχε κανείς για να φωνάξει [Μπέρτολτ Μπρεχτ].