Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Φτιάχνουν μπλόκα οι «αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα

Ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων την Τρίτη και την Τετάρτη
Οι «Αγανακτισμένοι» σχεδιάζουν για το επόμενο διήμερο να σχηματίσουν μπλόκα σε διάφορα σημεία περιμετρικά της Βουλής με επίκεντρο της κινητοποίησης, όπως πάντα, την πλατεία Συντάγματος. Ενόψει της συζήτησης και ψήφισης του μεσοπρόθεσμου στη Βουλή, όπως λένε, αυτή είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα των κινητοποιήσεων, οι οποίες έχουν ξεπεράσει τον ένα μήνα.
Ήδη έχει κυκλοφορήσει αφίσα με τα σημεία, στα οποία καλούν τους πολίτες να συγκεντρωθούν στην πλατεία, στο ύψος της Ρηγίλλης και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να υλοποιηθεί η απόφαση για περικύκλωση του Κοινοβουλίου.
Η αφίσα έχει ήδη «αναρτηθεί» σε στάσεις λεωφορείων, σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ χιλιάδες φυλλάδια διανέμονται στους διερχόμενους στην πλατεία Συντάγματος.
Παράλληλα μέλη των ομάδων εξορμήσεων συνεχίζουν και σήμερα την διακίνηση φυλλαδίων σε γειτονιές και σε κομβικά σημεία, όπως σταθμούς του Μετρό και των ΗΣΑΠ, που καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στην περικύκλωση της Βουλής.

Στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook υπάρχει σελίδα μέσω της οποίας καλούνται κάτοικοι της Θεσσαλονίκης να συγκεντρωθούν στο Λευκό Πύργο στις 22.00, το βράδυ της Τρίτης, και με λεωφορεία να «κατέβουν» στην Αθήνα.
Επίσης μηχανοκίνητη πορεία προγραμματίζουν μοτοσικλετιστές από διάφορες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Ακόμη αναμένεται να φτάσουν και κάτοικοι περιοχών της Πελοποννήσου στο Σύνταγμα για να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης.

Κάλεσμα για 28 και 29 Ιουνίου: όλοι στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: