Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Το κλίμα ρεβανσισμού, δεν θα περάσει…

Με εισαγγελικές παρεμβάσεις που γυρίζουν τον τόπο πολλά χρόνια πίσω προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους. Με τακτικές που αμφισβητούν έμπρακτα το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας επιχειρούν να συκοφαντήσουν τον αγώνα μας.
Η εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων, με συνοπτικές διαδικασίες, σήμερα στις 14 : 30 το μεσημέρι, σε βάρος των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, είναι δείγμα ολισθηρού θεσμικού αυταρχισμού που δεν πρόκειται να κάμψει το αγωνιστικό φρόνιμα των εργαζομενων στην ΔΕΗ.
Αυτές οι πρακτικές απ’ όπου κι αν προέρχονται θα λάβουν την απάντηση που τους αξίζει. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν κάμπτονται, δεν πτοούνται, δεν υποχωρούν, το μεγαλειώδες απεργιακό μας κίνημα ενάντια στο μνημονιακό ξεπούλημα δεν σταματά.

Ο αγώνας μας δεν σταματά - Ο αγώνας συνεχίζεται. Η απόπειρα τρομοκράτησης των εργαζομένων και ποινικοποίησης των κινητοποιήσεων θα πέσει στο κενό.
Καλούνται οι συνάδελφοι της Αττικής σε συγκέντρωση στις 13 : 00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και συντεταγμένα, να παρευρεθούμε στις 14 : 30 στην αίθουσα 5 των δικαστηρίων της Ευελπιδων, που εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος στην απεργία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΤΕ/ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: