Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: «Θα μαζέψει κανείς τον υπάλληλο της Τρόικα;»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Σωτήρης Στανωτάς, με αφορμή την συνέντευξη του Πολ Τόμσεν, έκανε την ακόλουθη δήλωση
«Ο Δανός υπάλληλος της τρόικα Πολ Τόμσεν, σε συνέντευξή του εμφανίζεται ως Έπαρχος της πάλαι ποτέ Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ο άνθρωπος που εφήρμοσε και το καταστροφικό πρόγραμμα της Πορτογαλίας, διατυπώνει απόψεις και δεν είναι η πρώτη φορά, με περισσή αλαζονεία, απευθυνόμενος προς τους Έλληνες πολίτες, σαν να απευθύνεται σε υπηκόους.
Σε ευνομούμενες Δημοκρατικές κοινωνίες, ανακοινώσεις επί Νομοθετικών πρωτοβουλιών, δικαιούται να κάνει μόνο η Κυβέρνηση της Χώρας. Ο υπάλληλος των τοκογλύφων δανειστών, το πρόγραμμα του οποίου απέτυχε πλήρως, δεν είναι παρά ένας κακός υπάλληλος που σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχε απολυθεί.
Σήμερα, παριστάνει τον εκπρόσωπο του Καίσαρα, σαν να απευθύνεται σε υπηκόους, επιχειρώντας μάλιστα να γίνει «συμπαθής», με το να αφήνει «παράθυρο» στη διατήρηση του 13ου και 14ου μισθού!!!
Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών θεωρεί ότι δεν νομιμοποιείται σε καμία περίπτωση η συμπεριφορά του Δανού Κατοχικού επιτρόπου.
Προκαλεί εντύπωση η έκταση και ο τρόπος προβολής αυτών των απόψεων από μία πάλαι ποτέ αξιόπιστη και σοβαρή κορωνίδα της ενημέρωσης, η οποία δυστυχώς σήμερα αρνείται την ισότιμη παρουσίαση των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, φαλκιδεύοντας τη δημοκρατία και αποκρύπτοντας από τους Έλληνες πολίτες, κάθε άποψη που αντιβαίνει στα συμφέροντα του ιδιοκτήτη της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: