Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Νεολαία ΕΔΕΚ-Εμείς δεν πρόκειτε να γονατίσουμε.. Γιατί.. "αν εθελούσια δεν γονατίσεις.. Ούτε νεκρό δεν μπορούν να σε γονατίσουν..

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΕΔΕΚ με θέμα την συμφωνία Τρόικα - Κυβέρνησης
Η Σοσιαλιστική Νεολαία ΕΔΕΚ, βρισκόμενη αντιμέτωπη με τα εκβιαστικά διλείματα του Eurogroup, και στους απαράδεκτους όρους που τσακίζουν τη μεσαία τάξη και απειλούν την Εθνική μας αξιοπρέπεια και κυριαρχία, δεν μένει θεατής...!!
Η Σοσιαλιστική Νεολαία ΕΔΕΚ καλεί τον Κυπριακό Λαό σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο μνημόνιο και στους εν Κύπρω κομιστές του. Αναμφίβολα απότερος στόχος τους είναι ο έλεγχος του φυσικού μας πλούτου και μια ενδεχόμενη λύση - διάλυση του Κυπριακού.
Θεωρούμε ότι το κούρεμα καταθέσεων και όλες οι επακόλουθες συνέπεις θα είναι καταστροφικές για τον λαό και την πατρίδα μας. Καταδικάζουμε την πολιτική του κ. Αναστασιάδη και την απαράδεκτη στάση του.
Τώρα, είναι η πιο επιτακτική ώρα για την νεολάια να αντιδράσει.. Δεν θα αφήσουμε κανένα να σκοτώσει τα όνειρα της νέας γενιάς, Κανέναν να πάρει Την ελπίδα μας.
Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, με συνέπεια στους αγώνες και τις ιδέες μας, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ! Μαχόμαστε για την προάσπιση της δικαιοσύνης, του κράτους δικαίου και της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Για την Νεολαία ΕΔΕΚ, Τίποτα από αυτά δεν είναι προς διαπραγμάτευση!!
Καλούμε όλους τους νέους της Κύπρου, να αντιδράσουν! Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τα εγκληματικά σχέδια τους.
Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση για διαφύλαξη της κυριαρχίας και της εθνικής μας αξιοπρέπειας.
Άυριο, όλοι μας στις 3 η ώρα πρέπει να είμαστε έξω απο το σπίτι της ευρωπαικής ένωσης και στις 4 έξω απο τη βουλή.

Θέλουν μία Κύπρο αδύναμη, Θέλουν να μας γονατίσουν..!!. Εμείς όμως δεν θα τους αφήσουμε..

Εμείς δεν πρόκειτε να γονατίσουμε.. Γιατί .. "αν εθελούσια δεν γονατίσεις.. Ούτε νεκρό δεν μπορούν να σε γονατίσουν... .

Γραφείο Τύπου Νεολάιας ΕΔΕΚ
17/03/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: