Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία για τα «χαράτσια» της ΔΕΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων

Τους Τρικαλινούς πολίτες καλούν να παραβρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων για να διαμαρτυρηθούν για τα «χαράτσια» στα ακίνητα που καλούνται να πληρώσουν στην ΔΕΗ.
Το κάλεσμα απευθύνει η «Πρωτοβουλία για τον ενωτικό-αγωνιστικό γιορτασμό του Πολυτεχνείου», ζητώντας από τον Δήμο Τρικκαίων να καλύψει και να στηρίξει τους δημότες που δεν έχουν να καταβάλλουν το τέλος ακινήτων.
Οπωας αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση κάλεσμα, «Η Πρωτοβουλία για τον ενωτικό-αγωνιστικό γιορτασμό του Πολυτεχνείου, ανάμεσα στα άλλα αιτήματα,  προτάσσει αποφασιστικά και το αίτημα «να μην πληρωθούν τα φοροχαράτσια προς τη ΔΕΗ».
Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι χιλιάδες εργατικές και λαϊκές οικογένειες αδυνατούν να πληρώσουν και μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό, η Πρωτοβουλία μας,  καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων ...
στην αποψινή του συνεδρίαση να πάρει απόφαση και να  καλύψει, να στηρίξει ουσιαστικά και πολύπλευρα,  ο Δήμος Τρικάλων,  όλους τους δημότες που αδυνατούν  να πληρώσουν το χαράτσι προς τη ΔΕΗ, πράγμα που κάνουν δεκάδες Δήμοι σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Για την καλύτερη προώθηση αυτού του στόχου, η συνέλευση της Πρωτοβουλίας  όρισε 3μελή επιτροπή αποτελούμενη από εκλεγμένα μέλη Διοικητικών Συμβουλίων εργατικών σωματείων, να ενημερώσουν τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων και να καλέσουν μέσω των ΜΜΕ τον Τρικαλινό λαό να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 14/11/2011, στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Δημαρχείου Τρικάλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: