Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων την πώληση του ΟΠΑΠ
"Η πλαστή εικόνα που προσπαθεί να διαμορφώσει η κυβέρνηση δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα: ο δρόμος ήταν λάθος εξ αρχής και με μεγάλο κοινωνικό κόστος".
Τα παραπάνω σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ρ/σ "Real". Αντίστοιχα σημείωσε ότι Κομισιόν και ΔΝΤ έχουν συμφέρον να δικαιολογούν τις επιλογές τους, εξ ού και ευθυγραμμίζονται με την ελληνική κυβέρνηση. 
Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων την πώληση του ΟΠΑΠ - "μια χρυσοτόκο όρνιθα τη δίνουμε μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες σε κάποιους ημέτερους, περί αυτού πρόκειται" ανέφερε- ενώ τόνισε ότι η πώληση του μεριδίου της Hochtief δεν είναι επένδυση αλλά "μια υποκατάσταση ιδιοκτητών".

Εξάλλου επεσήμανε ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει κυβερνητική εξουσία θα εξετάσει τους όρους που έγιναν οι αποκρατικοποιήσεις και θα κινηθεί στη βάση της πολιτικής βούλησης "να αποκαταστήσουμε το δημόσιο χαρακτήρα σε μια σειρά στρατηγικές επιχειρήσεις".

ΠΗΓΗ: Η ΑΥΓΗ