Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αλέξης Τσίπρας: «Ώρα να κάνουμε την βούλησή μας πράξη»

“ «Το 2014 να αφήσουμε πίσω μας το παρηκμασμένο πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στην χρεοκοπία, το κατεστημένο της διαπλοκής, της διαφθοράς και να ανοίξουμε νέους δρόμους», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. ”
Τα μικρά παιδιά του ιδρύματος Χατζηκώνστα ήταν οι φιλοξενούμενοι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τα παιδιά και ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δύναμη σε όλους.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις δηλώσεις του τόνισε ότι «Το 2014 η ελπίδα θα είναι ξανά στα δικά μας τα χέρια, στα χέρια του λαού, στα χέρια του καθενός και της καθεμιάς», ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι «Να αφήσουμε πίσω μας το παρηκμασμένο πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στην χρεοκοπία, το κατεστημένο της διαπλοκής, της διαφθοράς και να ανοίξουμε νέους δρόμους».


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε ότι «Το 2014 ξεκινά η νέα μεγάλη συλλογική προσπάθεια να ξαναφέρουμε τη δικαιοσύνη, την προκοπή και την ελπίδα σε αυτόν τον τόπο», τονίζοντας παράλληλα ότι «Χρειάζεται αισιοδοξία, χρειάζεται αλληλεγγύη, χρειάζεται να συμπαρασταθούμε στους διπλανούς μας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, να σφίξουμε τα δόντια και συλλογικά να πάμε μπροστά γυρίζοντας σελίδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα:

«Πέρα από τις ευχές στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά για καλή χρονιά, υγεία και δύναμη, θα ήθελα, σήμερα, να απευθύνω κι ένα μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και ελπίδας. Γιατί το 2014 η ελπίδα θα είναι ξανά στα δικά μας τα χέρια, στα χέρια του λαού, στα χέρια του καθενός και της καθεμιάς. Από ευχές χορτάσαμε. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε την βούλησή μας πράξη. Να αφήσουμε πίσω μας το παρηκμασμένο πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στην χρεοκοπία, το κατεστημένο της διαπλοκής, της διαφθοράς και να ανοίξουμε νέους δρόμους».

«Το 2014 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να αφήσουμε πίσω μας το γερασμένο πολιτικό σκηνικό, τα μνημόνια της καταστροφής και να ξεκινήσουμε τη νέα μεγάλη συλλογική προσπάθεια να ξαναφέρουμε τη δικαιοσύνη, την προκοπή και την ελπίδα σε αυτόν τον τόπο. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη χρονιά θα γίνουν πράξη οι επιθυμίες ενός ταλαιπωρημένου λαού που εδώ και τρία χρόνια ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, μέσα στην ανθρωπιστική κρίση».

«Χρειάζεται αισιοδοξία, χρειάζεται αλληλεγγύη, χρειάζεται να συμπαρασταθούμε στους διπλανούς μας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, να σφίξουμε τα δόντια και συλλογικά να πάμε μπροστά γυρίζοντας σελίδα».
periodista 

Δεν υπάρχουν σχόλια: