Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ...


Χάσαμε έτσι την ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε τον Γιώργο στην κάλπη και να στο στείλουμε στον αγύριστο της πολιτικής. Τότε αποδοκιμάστηκε το μόνο ΠΑΣΟΚ και ....ότι θύμιζε ΠΑΣΟΚ.

Η παρουσία του ΠΑΣΟΚ σε οποιοιδήποτε βιογραφικό είναι ακομη και σήμερα επιβαρυντική. Από το 2012 και μετά το κάθε ένα μικρομεσαίο ή μεγαλύτερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βλέποντας οτι δεν υπάρχει μέλλον στο κομμα πήρε ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ και κινήθηκε να αναζητήσει την πολιτική τύχη του.
Πάνω από μια δεκάδα σχήματα ιδρυθήκαν γύρω από πρόσωπα που προβάλλονταν από τα ΜΜΕ, άλλα όποιος έκανε μια κατεβασιά σε εκλογές αποδοκιμάστηκε πλήρως. Ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβει είναι και πάλι ο Γιώργος.
Το νέο κόμμα θα είναι η ευκαιρία να τον μαυρίσουμε.
papaioannou-giannis.net
Χάσαμε έτσι την ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε τον Γιώργο στην κάλπη και να στο στείλουμε στον αγύριστο της πολιτικής. Τότε αποδοκιμάστηκε το μόνο ΠΑΣΟΚ και ότι θύμιζε ΠΑΣΟΚ. Η παρουσία του ΠΑΣΟΚ σε οποιοιδήποτε βιογραφικό είναι ακομη και σήμερα επιβαρυντική. Από το 2012 και μετά ο κάθε ένα μικρομεσαίο ή μεγαλύτερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βλέποντας οτι δεν υπάρχει μέλλον στο κομμα πήρε ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ και κινήθηκε να αναζητήσει την πολιτική τύχη του. Πάνω από μια δεκάδα σχήματα ιδρυθήκαν γύρω από πρόσωπα που προβάλλονταν από τα ΜΜΕ, άλλα όποιος έκανε μια κατεβασιά σε εκλογές αποδοκιμάστηκε πλήρως. Ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβει είναι και πάλι ο Γιώργος. Το νέο κόμμα θα είναι η ευκαιρία να τον μαυρίσουμε.

Διαβάστε περισσότερα: http://papaioannou-giannis.net/2015/01/02/%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9/#more-178087 | papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: