Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Κι όμως υπάρχουν και χειρότερα: Φιλοχουντικός ο αντικαταστάτης της Βούλτεψη!

Οποιος πίστευε ότι δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερος κυβερνητικός εκπρόσωπος από τη Σοφία Βούλτεψη προφανώς δεν ξέρει το βιογραφικό του αντικαταστάτη της Στέφανου Αναγνώστου. Ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, ο οποίος θα εκτελεί χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου για την προεκλογική περίοδο, έχει διατελέσει συντάκτης του φιλοχουντικού εντύπου «Ελεύθερος Κόσμος», ενώ έχει συγγράψει και βιβλία τα οποία αθωώνουν τη χούντα για την κυπριακή τραγωδία.
O Στέφανος Αναγνώστου γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1951. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με ειδίκευση στο οικονομικό ρεπορτάζ και δικηγόρος μέλος του ΔΣΑ. Έχει εργασθεί στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής», «Ελεύθερος», «Ελεύθερος Κόσμος» και «Επιθεώρησις Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ». Έχει εργασθεί επίσης στην Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών όπου διετέλεσε διευθυντής στο τμήμα Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, καθώς και στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας

Έχει εκδώσει δύο βιβλία: «Φάκελος Κύπρος, Η τριλογία της Προδοσίας» και «Συνοπτική Ιστορία της ελληνικότητος της Βορείου Ηπείρου». Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: