Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Δ. Βίτσας: Αδιαπραγμάτευτο το πρόγραμμα της ΔΕΘ για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους δανειστές και τις συνεργασίες

“ Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, τους δανειστές και για τις συνεργασίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δρόμο προς τις εκλογές ”
«Αδιαπραγμάτευτο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους δανειστές και όσους θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια» σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα. 
Για τις εργασίες στο διαρκές συνέδριο που διοργανώνεται το Σάββατο και τη Κυριακή στο Τάε Κβο Ντο δήλωσε πως εκεί «θα προσδιοριστούν η εκλογική τακτική και το πρόγραμμα, το είδος των συνεργασιών και οι στόχοι μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πέρα από αυτό που θα κάνει τους πρώτους μήνες για να δημιουργηθεί ένα θετικό σοκ και θα αντιστραφεί η κατάσταση». 
Μιλώντας για τι θέμα των συνεργασιών τόνισε πως στόχος είναι να εκφραστεί ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο ο κομματικός τονίζοντας πως όποιος θέλει να συμμετέχει θα πρέπει να συνεισφέρει στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να μην αφαιρέσει τίποτα από αυτό.

 «Δημοκράτης, πατριώτης, να έχει παλέψει ενάντια στο μνημόνιο και να έχει συμβάλλει μέσα, δίπλα και παράλληλα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατροπή αυτής της κατάστασης» είναι τα αξιακά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον Δ. Βίτσα που αποτελούν προϋπόθεση για όσους θέλουν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

avantipopolo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: