Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Γλέζος: Επικίνδυνη ή πανικόβλητη η ΝΔ - Ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία

«Όποιος δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία είναι τουλάχιστον ηλίθιος», τονίζει ο Μανώλης Γλέζος σε σχετική ανακοίνωση, με την οποία δίνει απάντηση σε όσους έσπευσαν να τον φωτογραφίσουν υποστηρικτή μιας συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκάθαρο τέλος στα φημολογούμενα σενάρια έδωσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.
«Είναι πέρα από κάθε λογική το κομμάτι της ομιλίας στη Βουλή με το οποίο ειρωνεύεται ο Μανώλης Γλέζος την αδύναμη και πανικόβλητη κυβέρνηση, να το μετατρέπουν σε δήθεν πρόταση συνεργασίας», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών.
«'Η είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία - συνεπώς επικίνδυνοι - ή είναι τόσο πανικόβλητοι που πατάνε πάνω στην ειρωνεία για να βρουν σανίδα σωτηρίας», τονίζεται. Μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση της ΑΔΜΗΕ το ιστορικό στέλεχος της Aριστεράς, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η ΝΔ αποδέχεται ότι έχει χάσει τη δύναμή της και γι’ αυτό ζητά συγκυβέρνηση, δηλαδή να συγκυβερνήσει το Ναδίρ με το Ζενίθ. Θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα σταματήσει να αρπάζει από το λαό και να σώζει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό δεν πιστεύω συνάδερφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση».
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στα περί δημιουργίας ενός μεγάλου συνασπισμού, έκανε λόγο για μία πρόσκληση στη συνενοχή. Απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση την προειδοποίησε ότι την «Πομπηία» θα τη ζήσει και θα τη χρεωθεί μόνη της.
tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: