Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Θ. Πετράκος: "Καμία ευρωπαϊκή οδηγία δεν επιβάλλει την ακραία ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ"


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος μιλά για τις επιπτώσεις που θα έχει η ιδιωτικοποίηση των δικτύων μεταφοράς ενέργειας. "Καμία ευρωπαϊκή οδηγία δεν επιβάλλει την πώληση των δικτύων. Μόνο οι χώρες του νότου με μνημόνια πουλούν τα δίκτυα τους" δήλωσε στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος. Έκανε λόγο για την ..."πιο ακραία ιδιωτικοποίηση καθώς θα πρόκειται για ένα μονοπώλιο που μόνο φανατισμένοι νεοφιλελεύθεροι μπορούν να θεωρούν οτι μια επιχείρηση με τόσο βασική λειτουργία της χώρας πρέπει να περάσει στα χέρια ιδιώτη".

stokokkino 

Συνεντεύξεις Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος μιλά για τις επιπτώσεις που θα έχει η ιδιωτικοποίηση των δικτύων μεταφοράς ενέργειας.  
"Καμία ευρωπαϊκή οδηγία δεν επιβάλλει την πώληση των δικτύων. Μόνο οι χώρες του νότου με μνημόνια πουλούν τα δίκτυα τους" δήλωσε στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος. Έκανε λόγο για την "πιο ακραία ιδιωτικοποίηση καθώς θα πρόκειται για ένα μονοπώλιο που μόνο φανατισμένοι νεοφιλελεύθεροι μπορούν να θεωρούν οτι μια επιχείρηση με τόσο βασική λειτουργία της χώρας  πρέπει να περάσει στα χέρια ιδιώτη". - See more at: http://stokokkino.gr/article/5266/TH-Petrakos-Kamia-europaiki-odigia-den-epiballei-tin-akraia-idiotikopoiisi-tou-ADMIE#sthash.7rG0uoYx.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: