Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Νέο περιστατικό Αστυνομικής βίας έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα!!!!!


Διαβαζουμε σήμερα από το TVXS για νέο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας συνέβη, αυτή τη φορά στο Α.Τ. Πάτμου, όπου αστυνομικοί κατηγορούνται ότι προσήγαγαν τέσσερις 17χρόνους μαθητές και τους επέβαλαν ακόμα και στην εξευτελιστική διαδικασία του ξεγυμνώματος.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!!!..το απόστημα πρέπει να σπάσει τώρα!!!..
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οφείλει να αντιληφθεί ότι με καλές προθέσεις και ευχές το πρόβλημα δεν λύνεται, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες φαινομένων κατάχρησης εξουσίας, ρατσισμού και αστυνομικής αυθαιρεσίας!!..
Η ηγεσία δεν πρέπει να χαρίζεται σε κανένα φαινόμενο εξευτελισμού της ανθρώπινης υπόστασης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που τραυματίζουν την Δημοκρατία !!!..Αν κάποιοι αστυνομικοί δείχνουν «υπερβάλλοντα ζήλο» και το τραβούν λίγο παραπάνω, αυτό δεν απαλλάσσει την κυβέρνηση από την κύρια ευθύνη που έχει γι αυτά τα περιστατικά....εκτός....αν μέτρο σύγκρισης η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου θεωρεί τα πεπραγμένα της προηγουμένης!!!!.


Και τέλος απλά να θυμίσω ..πως τέτοια πολλά "μεμονωμένα" περιστατικά συνθέτουν ένα τεράστιο πρόβλημα πρώτα και πάνω απ όλα για την ποιότητα της ίδιας της Δημοκρατίας...




Δεν υπάρχουν σχόλια: