Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Οι αρχηγοί θυσιάζουν τον 14ο για να ..."σώσουν" τον 13ο μισθό


Β.Π. Η Υπερπαραγωγή "Κυριακή στο Μαξίμου" τελείωσε... Τo ρεπορταζ αναφέρει ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θυσιάζουν τον 14ο για να ..."σώσουν" τον 13ο μισθό....ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!!
..διαβαζουμε τo ρεπορταζ στην iefimerida...
Στην απόφαση να δεχθούν ως ύστατη υποχώρηση, αν χρειαστεί, τη θυσία του 14ου μισθού προκειμένου να σωθεί ο 13ος κατέληξαν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι πολιτικοί αρχηγοί στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες για τη συζήτηση οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις αρχηγοί όρισαν την απώλεια του 14ου μισθού ως κόκκινη γραμμή και εξουσιοδότησαν τον πρωθυπουργό να μεταφέρει την κοινή τους στάση στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ...
μάλιστα ότι οι 3 αρχηγοί στηρίζουν πλήρως την κυβέρνηση σε ένα κοινό μέτωπο. Βεβαίως, του τόνισαν ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αγωνισθεί σθεναρά για να σώσει αν είναι δυνατόν και τον 14ο μισθό, γνωρίζοντας βεβαίως εκ των προτέρων ότι αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω της επιμονής που έχει δείξει η Τρόικα για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: