Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ- Οι "αρπαχτές" της Energa και Hellas Power

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ
Ο κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου που εκδώσαμε στις 22/1/2012 προσθέτουμε :   Η ΑΠΑΤΗ, Η ΚΟΜΠΙΝΑ, Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΣ ENERGA KΑΙ ΤΗΣ HELLAS POWER ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΑΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.
   ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ . ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ !
  Δεν θα αφήσουμε κανένα σε χλωρό κλαρί γιατί επί τέσσερα χρόνια με αλλεπάλληλα υπομνήματα, με παραστάσεις, σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων, σε ανοικτές συγκεντρώσεις προειδοποιούσαμε τους υπουργούς και την ΡΑΕ για το έγκλημα που κάνουν σε βάρος της επιχείρησης του Ελληνικού λαού.

   Αν οι κύριοι Υπουργοί και οι κύριοι της ΡΑΕ καταπατώντας κάθε έννοια ανταγωνισμού προκειμένου να δείξουν δήθεν ότι άνοιξε η αγορά; έκαναν ότι δεν βλέπουν τι γίνεται και άφηναν τον κάθε αεριτζή να κάνει τις αρπαχτές τους , εμάς δεν μας ενδιαφέρει.
   Να πάνε οι υπουργοί και οι κύριοι της ΡΑΕ να βρουν τα λεφτά των καταναλωτών να βρουν τα χρήματα από το χαράτσι και κυρίως να πληρώσουν αυτοί τα χρωστούμενα στη ΔΕΗ και τον ΔΕΣΜΗΕ .
  Προειδοποιούμε:
  Δεν μπορεί να μείνουν ατιμώρητοι όσοι επιχειρήσουν να φορτώσουν αυτό το φέσι στη ΔΕΗ και τον ΔΕΣΜΗΕ, την ώρα που φορτώνουν χαράτσια σε εκατομμύρια Έλληνες.  
  Τέλος καλούμε τον κ. εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση
1ον   Να μας καλέσει να καταθέσουμε τα όσα έγκαιρα έχουμε καταγγείλει και
2ον  Να διερευνήσει και να αποδώσει ευθύνες σ αυτούς που άφησαν τα χρέη των δυο απατεώνων να φτάσουν 67 εκατ. €  στη ΔΕΗ και 120 εκατ. € στο ΔΕΣΜΗΕ.
•    Ποιος το επέτρεψε αυτό; υπήρξαν εντολές άνωθεν ;
•    Γιατί η ΡΑΕ δεν τους ανακάλεσε τις άδειες ;
Κύριε  Εισαγγελέα, η Ελληνική κοινωνία που μετρά ένα εκατομμύριο ανέργους, με τους άστεγους να αυξάνονται καθημερινά και τα συσσίτια να επιστρέφουν στα σχολεία, ζητά απαντήσεις για αυτή την κραυγαλέα ληστεία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: