Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΕ/ΔΕΗ

Το τέλος του χρόνου, έμελε να ήταν και το τέλος της ζωής για ένα ακόμη Συνδικαλιστικό μας στέλεχος, καθώς έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας συνάδελφος και φίλος, Βαγγέλης Κατσινής. Όπως όλα δείχνουν, τον πρόδωσε η καρδιά του, μέσα στις άγιες μέρες και μας «αποχαιρέτησε» για πάντα, οδεύοντας στο μακρινό του ταξίδι προς τους ουρανούς. Ο Βαγγέλης Κατσινής, είχε πολύ μεγάλη και μακροχρόνια συνδικαλιστική δράση, διετέλεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα Πρόεδρος της ΕΤΕ/ΔΕΗ, από τα πιο μαχητικά και αξιόλογα συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΕΗ και πρωταγωνιστής των εξελίξεων, χωρίς συμβιβασμούς
και υποχωρήσεις στο δύσκολο δρόμο του εργατικού κινήματος. Τον διέκρινε πάντα το χαμόγελο και η καλή του πρόθεση, έτσι θα τον θυμόμαστε για πάντα και του ευχόμαστε, εκεί που πάει να χαμογελάει.
 Η οικογένεια της ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου και αγαπημένου μας φίλου και συνάδελφου, πρώην Προέδρου μας, Βαγγέλη Κατσινή, για τον άδικο, πρόωρο και ξαφνικό χαμό του.
Καλό σου ταξίδι, πολυαγαπημένε μας φίλε και συναγωνιστή.
Θα σε θυμόμαστε για πάντα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: