Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ & ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.


Σε τροχιά αγωνιστικών κινητοποιήσεων και απεργιών, μπαίνουν τις επόμενες μέρες οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ, γιατί ενώ έχουν περάσει 3 μήνες από τότε που εκλέχθηκε η Κυβέρνηση Παπανδρέου, τα Κρατικά Ταχυδρομεία πάνε από το κακό στο χειρότερο, με ελλείμματα να ξεπερνούν τα 35 εκατομμύρια ευρώ και να κλείνει η οικονομική χρονιά μετά από μία 10ετία, με αρνητικό πρόσημο.
Μία από τις αιτίες του κακού κατά τους Ταχυδρομικούς είναι, εκτός από τη φαύλη και προκλητική διαχείριση της τελευταίας τριετίας των οικονομικών της επιχείρησης, και η ουσιαστική έλλειψη Διοίκησης. Καθόσον παραμένει η ίδια που δημιούργησε όλα τα προβλήματα, σε ρόλο όμως καθημερινής διαχείρισης ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ την αρνητική πορεία και τον μαρασμό της άλλοτε υγιούς επιχείρησης.
Το Συνδικάτο, με εξώδικο που απέστειλε στους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες, τους θέτει προ των ευθυνών τους, τους καλεί να πάρουν άμεσα μέτρα απειλώντας με απεργίες και κινητοποιήσεις.
Στους «Αδέσποτους», ως έχει, το εξώδικο του Συνδικάτου των Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!.. είναι σίγουρα μια πρωτόγνωρη διαδικασία αυτή που ακολουθείται αλλά........δεν είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα, πολλές θέσεις της Δημόσιας Διοίκησης και των Δ.Ε.Κ.Ο. να βρίσκονται στα χέρια όλων αυτών που υπηρέτησαν νεοφιλελεύθερες πολιτικές, αγνοώντας για την τύχη της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, η ακόμη χειρότερο που ξόδεψαν η σπατάλησαν Δημόσιο πλούτο.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: