Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ανδρέας Λοβέρδος - Η διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο και χωρίς περιοδείες!!

Β.Π. - Η ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΕΙ "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ"!! ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΦΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....!! 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!
Τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ άνοιξε ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζοντας ότι ο επόμενος αρχηγός του κινήματος θα πρέπει να εκλεγεί με ανοιχτές διαδικασίες από το λαό και ότι οι διαδικασίες αυτές θα πρέπει να έχουν γίνει πριν από τις βουλευτικές εκλογές.
Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο ΣKΑΪ, σημείωσε ότι η διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς περιοδείες και χωρίς μεγάλο χρηματικό κόστος.

Στην ερώτηση εάν τη διαδικασία εκλογής θα πρέπει να ανοίξει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Υπουργός Υγείας απάντησε καταφατικά σημειώνοντας ότι αυτό επιτάσσει η καταστατική διαδικασία, δήλωσε όμως με νόημα ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σε άλλη συνέντευξη του στην Real News ο κ. Λοβέρδος δήλωσε έτοιμος να συμμετέχει στον σχετικό διάλογο για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, όταν αυτός ανοίξει, προαναγγέλοντας εμμέσως την συμμετοχή του στην διαδικασία διαδοχής.
Ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι οι όποιες συζητήσεις θα μπορούν να γίνουν αφού πρώτα υπάρξει η συμφωνία και η εκταμίευση της 6ης δόσης καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.
«Αναζητείται ο πολιτικός μας λόγος και παράλληλα με τις υπουργικές μου υποχρεώσεις, διαμορφώνω και το πολιτικό πρόγραμμα των μείζονων προτεραιοτήτων που έχει ανάγκη η χώρα. Και είμαι έτοιμος να συμμετέχω στον σχετικό διάλογο, όταν αυτός ανοίξει» τόνισε ο Υπουργός Υγειάς.
iefimerida 

Δεν υπάρχουν σχόλια: