Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ο Δημοκράτης

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης  είναι αυτός που για τουλάχιστον μια δεκαετία έχει στο πλευρό του τον χουντικό Ηλία Φιλιππακόπουλο, τον οποίο είχε στο πολιτικό του γραφείο, στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και τώρα διευθυντής του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται στον κ. Κεφαλογιάννη ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό. Ο ίδιος έχει θεσμικό ρόλο ιδιαίτερα σημαντικό. Για αυτόν του τον ρόλο, λοιπόν, επιβάλλεται να πάρει δημοσίως θέση σχετικά με τις αποκαλύψεις του HOT DOC. Επιβάλλεται, από τη θέση του, να απαντήσει επισήμως στα ερωτήματα που του τέθηκαν από το περιοδικό για το τι προτίθεται να κάνει με το χουντικό συνεργάτη του. Ο «δημοκρατικός» κ. Κεφαλογιάννης κωφεύει. Αποφεύγει να απαντήσει και να αποκαταστήσει τη δημοκρατική υπόσταση του κόμματος.
Μόλις σήμερα, ο κ. Κεφαλογιάννης για μια ακόμη φορά απέδειξε την αντίληψή του για τη Δημοκρατία. Καταψήφισε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη προκειμένου..
να δικαστεί για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη. Ο  κ. Κεφαλογιάννης δεν αντιλήφθηκε, ή, ακόμα χειρότερα, δεν θεώρησε πως το περιστατικό ξυλοδαρμού του οποίου μάρτυρας είναι όλη η Ελλάδα ήταν αρκετά σημαντικό για να ερεθίσει τα δημοκρατικά του συναισθήματα.
koutipandoras 

Δεν υπάρχουν σχόλια: