Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΟΧΟΣ: ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ! ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!

Το κάλεσμα πρόκληση για μια ενωτική ταξική απεργία πολιτικό σεισμό αύριο Τετάρτη (26/9) απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους της πατρίδας μας.
Η πρόσκληση για συμμετοχή τόσο στην απεργίαόσο και στις μεγάλες απεργιακές διαδηλώσειςείναι μια πρόσκληση για την επιβίωση του ελληνικού λαού και για την ύπαρξη και την αξιοπρέπεια της χώρας μας, πράγματα που στις μέρες μας συνδέονται με την ακύρωση του μνημονίου και μια ριζική πολιτική ανατροπή για μια νέαπροοδευτική πορεία της χώρας.
Η επιτυχία της μεγάλης πανεργατικής απεργίας της Τετάρτης και των απεργιακών διαδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να μετατρέψουν την 26η Σεπτέμβρη σε ένα μεγάλο σταθμό νέων πυκνών ανατρεπτικών πολιτικών εξελίξεων.
Η επιτυχία αυτή θα εξαρτηθεί κυρίως από τρεις παράγοντες:
Πρώτον: Από την πλατιά συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, εργοστασίων και υπηρεσιών
Δεύτερον: Από τη συμμετοχή στις εργατικές διαδηλώσεις των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων, τους οποίους η απεργία της 26/9 τους αφορά άμεσα
Τρίτον: Από τον όγκο και το αγωνιστικό πάθος αυτών που θα συμμετέχουν στις απεργιακές διαδηλώσεις.
Ιδιαίτερα σήμερα, εργαζόμενοι στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, απασχολούμενοι και άνεργοι,όχι μόνο δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα αλλά και μόνο με την ενότητα και τον ενιαίο αγώνα τους μπορούν να ανοίξουν νέους ελπιδοφόρους ορίζοντες.
Πολιτικοί κύκλοι της Αριστεράς τόνιζαν ότι μια πρωτοφανής συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης και μια πρωτοφανής λαοθάλλασα στους δρόμους, είναι βέβαιον ότι θα παράξει πολιτικά αποτελέσματα και μπορεί να σηματοδοτήσει μια αντίστροφη μέτρηση ανατροπής, που θα γίνει αφετηρία καινούριας προοδευτικής αντιμνημονιακής προοπτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: