Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ:Τα ψέματα και οι εκβιασμοί τελείωσαν

"Η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με την αλά καρτ στήριξη της ΔΗΜΑΡ, έρχεται να επιβεβαιώσει την παταγώδη αποτυχία του success story του μνημονίου και τα σχέδια για λήψη νέων μνημονιακών μέτρων" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.
"Από τις ιστορίες για αγρίους περί επενδύσεων και ανάπτυξης, οι μνημονιακές δυνάμεις πέρασαν στην προσπάθεια διάλυσης της δημόσιας τηλεόρασης, για να επεκταθούν, στη συνέχεια, σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς. Από τις διαβεβαιώσεις για ανάκαμψη, θα προχωρήσουν σε νέους φόρους και μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό και να διορθωθεί η αστοχία των προηγούμενων μέτρων", σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

"Δεν υπάρχει καμία αυταπάτη ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο και η νέα προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης θα κινούνται σε μια ακόμα πιο αυταρχική λογική υλοποίησης του μνημονιακού προγράμματος και συρρίκνωσης της δημοκρατίας, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στις δραματικές επιπτώσεις που έχουν αυτά για την οικονομία και την κοινωνία", επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
"Τα ψέματα, όμως, και οι εκβιασμοί έχουν τελειώσει", υπογραμμίζει, προσθέτοντας ότι ο "ελληνικός λαός θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία και τα δικαιώματά του και θα κάνει κουρελόχαρτο την επικείμενη προγραμματική συμφωνία της νέας κυβέρνησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: