Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Κλείνουν τα αυτιά τους στον Τσαυτάρη οι αγρότες

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. Από τη Δευτέρα δίνουν ραντεβού σ΄ όλα τα μπλόκα της Ελλάδας, με τις αποφάσεις στην κάθε περιοχή να αναλαμβάνουν οι συντονιστικές επιτροπές. 
Στο κενό έπεσαν οι «γαλαντόμες» υποσχέσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης το βράδυ της Πέμπτης, για «προσπάθειες να βοηθήσουμε τους αγρότες σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία», καθώς χιλιάδες βιοπαλαιστές της γης απ΄ όλη τη βόρεια Ελλάδα ετοιμάζονται ν΄ ανεβούν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο με τα γεωργικά τους μηχανήματα. Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια εγκαινίων της «Αγκρότικα» ο κ. Τσαυτάρης τόνισε ότι «πρέπει να παράγουμε προϊόντα με διαβατήριο, καθώς είναι στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η γεωργία ποιότητας».
Λίγο νωρίτερα είχε ακούσει ομάδα εξαθλιωμένων ελαιοπαραγωγών της Χαλκιδικής να του απαριθμούν τα προβλήματά τους. Υπό αυτές τις συνθήκες, με τον αγροτικό κόσμο να φυτοζωεί, η διεθνής έκθεση αγροτικών μηχανημάτων και εφοδίων «Αγκρότικα» θ΄ αποτελέσει το Σάββατο, επίκεντρο διαμαρτυριών χιλιάδων αγροτών.
Οι αγρότες, που έδωσαν συνέντευξη Τύπου στη συμπρωτεύουσα, καλούν όλο τον λαό της Θεσσαλονίκης να παλέψουν μαζί για το κοινό καλό. Από τη Δευτέρα δίνουν ραντεβού σ΄ όλα τα μπλόκα της Ελλάδας, με τις αποφάσεις στην κάθε περιοχή να αναλαμβάνουν οι συντονιστικές επιτροπές.
Ν.Φωτ.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: